Cum a ajuns să arate acum soția lui Traian Băsescu, după ce a dispărut din atenția publică

Maria Băsescu a lăsat mall-urile de fițe și a fost surprinsă de paparazzi într-un magazin de mobilă din Capitală.

Fosta primă doamnă a României, s-a remarcat mereu ca o prezenţă discretă şi elegantă, preferând să se dedice în special familiei şi casei.

Maria Băsescu, soția fostului președinte al României, Traian Băsescu, a fost surprinsă recent la shopping, luând o gură de aer proaspăt în oraș, după orele lungi de „babysitting”.

Maria Băsescu a fost surprinsă la cumpărături în Ikea, achiziționând câteva produse pe care le-a încărcat ulterior în portbagaj. Purtând masca de protecție, fosta prima doamnă a României a fost văzută cu câteva ornamente florale în mână.

Deși a fost însoțită de șofer la cumpărături, soția fostului șef de stat a arătat că se descurcă singură cu căratul achizițiilor. Astfel, soția fostului președinte a dus de una singură florile din plastic pe care le-a achiziționat către mașină, iar pe o parte dintre ele le-a lăsat în portbagaj.

Fosta primă doamna și-a lăsat șoferul de la SPP în parcare în timp ce s-a plimbat mai mult de o oră în magazinul suedez, însă n-a ieșit de acolo cu prea multe produse, ci cu câteva flori ce păreau a fi artificiale, probabil luate special pentru decor.