Gheorghe Zamfir, despre soția lui, mai tânără cu 44 de ani

Celebru naist Gheorghe Zamfir are o soţie cu 44 de ani mai tânără decât el. În ciuda gurilor rele, care nu credeau în relaţia lor, iată că, de curând, au împlinit 13 ani de relaţie şi 6 ani de la căsătorie.

Cântăreţul are 80 de ani şi se mândreşte cu o familie de milioane, o parteneră care îl sprijină în toate, dar şi cu o carieră uriaşă.

Nicoleta Beca îi este alături de mulţi ani, artistul considerând-o drept un înger trimis de Dumnezeu. S-au cunoscut în 2008, dar pe atunci artistul era însurat cu Marie Noelle. A divorţat de aceasta în 2015, cu destul de mult scandal.

”Dacă nu ar fi fost ea, eu nu ajungem azi la 80 de ani. Ea este o misionară alături de Gheorghe Zamfir. Ea a fost trimisă de Dumnezeu pentru mine. Să mă oblojească, să aibă grijă de mine. E un înger’, a declarat artistul într-un interviu realizat de Iuliana Tudor, pentru TVR 1.

„Căsătoria a fost celebrată cu discreţie, ceea ce este rar, căci ceremoniile de mariaj ale starurilor sunt aproape mereu sinonime cu recepţii grandioase, cu invitaţi prestigioşi şi rochii somptuoase. Domnul Zamfir şi dna Nicoleta Zamfir au oficializat relaţia printr-o ceremonie simplă în România, într-o totală discreţie”, a declarat avocata maestrului la vremea aceea.

O parte din avere, pe numele soţiei
Artistul a trecut o parte din avere pe numele actualei soţii. Este vorba despre un apartament cu 4 camere, primit de la Viorel Lis, pe când acesta era primar general al Capitalei. Apartamentul se afla în zona Gării de Nord din Bucureşti.
Artistul are şi o casă, o vilă în Cobia-Gaiesti, unde locuieşte alături de soţie. Conform dorinţei lui, după moartea sa, vila va fi transformată în casa memorială.