Revolta lui Aurel Pădureanu. Ce îl macină pe artist: „N-a făcut nimeni nimic”

Pe lângă durerea pierderii soției, Aurel Pădureanu a rămas și cu alte frustrări. În primul rând, soțul regretatei cântărețe de muzică lăutărească este nemulțumit de condițiile în care a fost înm.o.rmânt.a.tă Cornelia Catanga. Aurel Pădureanu a vorbit la Antena Stars despre nemulțumirile care îl macină.

„Mă duc la cim.i.tir în fiecare zi. (…) Asta e țara, nu avem ce să facem. Păcat că o așa personalitate nu a putut să fie înm.o.rmânt.a.tă în condiții umane. Mâine se împlinește 1 lună de când a m.u.rit”, a spus Aurel Pădureanu la Antena Stars, potrivit SpyNews.

O altă frustrare a artistului este că a trebuit să părăsească, împreună cu fiul său, apartamentul în care locuiau, pentru că proprietareul a decis să vândă locuința.

Aflându-se într-o situație financiară foarte proastă, Aurel Pădureanu a cerut ajutorul unor personalități precum Gigi Becali, însă acesta le-a recomandat să meargă la un cămin de nefemiliști.

Aurel Pădureanu și fiul au reușit să strângă bani pentru a se muta într-o locuință cu chirie, însă lipsurile financiare sunt în continuare acute.

„Au promis ăștia. A promis și Becali că ne ajută. N-a făcut nimeni nimic. A vândut casa proprietarul și ne-a dat afară. Nu discută cu tine.”, a explicat soțul răposatei Cornelia Catanga.