Viorica Dancila a lasat politica si munceste. Cu ce se ocupa acum fostul premier

Viorica Dancila, fostul premier al Romaniei, a renuntat complet la viata politica. Aceasta spune ca este multumita de ceea ce face in prezent.

Cu ocazia zilei sale de nume, Viorica Dancila a fost invitata la emisiunea ”News Magazine”, de la Antena 3. Fostul premier a declarat ca va ramane o persoana activa, dar nu in lumea politica.

Viorica Dancila sustine ca se ocupa cu mediul de afaceri
”Viorica Dancila lucreaza, este un om activ. Am facut consultanta pentru mediul de afaceri. Viorica Dancila este bine si detasata un pic de partea politica”, a spus Viorica Dancila, dupa ce a fost intrebata ”Ce mai face Viorica Dancila?”.

De asemenea, fostul premier a transmis ca nu se mai gandeste sa se intoarca in politica.

”Nu-mi place ce se intampla pe scena politica, as fi vrut mai multe proiecte, mai putine jigniri si mai putina vi.o.lenta in limbaj”, a mai spus Viorica Dancila.

Viorica Dancila a demisionat din fruntea PSD, dupa esecul de la alegerile prezidentiale. Aceasta trebuia sa candideze ca parlamentar in judetul Teleorman, dar a fost exclusa de pe listele PSD.

Viorica Dancila: “Nu am fost marioneta”

”Am fost premierul Romaniei si nu am fost marioneta absolut a nimanui”, a mai spus fostul presedinte al PSD.

”Cred ca alaturi de Liviu Dragnea au fost oameni care au vrut sa isi arate atasamentul fata de lider si au dezinformat foarte mult. Multi din partid au fost si sunt yes-mani, oameni care nu au personalitate, oameni care isi schimba seful si in fata fiecaruia dintre noi au avut acelasi comportament”, a mai afirmat fostul premier al Romaniei.