Tratamentul lunar al lui Michael Schumacher, de aproape 800.000 de euro, pare a da roade. Dezvăluiri din interior

Au apărut noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Septuplul campion din Formula 1 a suferit un grav accident la schi, în urmă cu 7 ani, şi de atunci are nevoie continuă de îngrijiri medicale.

Familia fostului pilot a evitat, în toată această perioadă, să ofere detalii. Şi-a stabilit reşedinţa la Mallorca, acolo unde Michael are parte de cele mai bune îngrijiri medicale. Puţine persoane au primit acceptul de a intra în vila din Spania.

Unul dintre cei care îl vizitează pe Michael Schumacher este chiar fostul pilot de la Ferrari, Luca Badoer. Italianul este un apropiat al familiei şi o ajută pe soţia legendei din „Marele Circ”, Corinna Schumacher.

„Este o dramă şi mă doare atunci când mă gândesc prin ce a trecut. Din respect pentru Schumi şi pentru întreaga familie, nu voi spune decât un lucru despre condiţia lui. Numai eu, Todt (n.r. Jean Todt, CEO al Ferrari între 2004 şi 2008) şi câţiva prieteni îl putem vizita.

Michael mereu s-a antrenat din greu şi a rezistat acum datorită formei fizice şi psihice în care era. Este un luptător şi sper să se recupereze curând! Trupul lui rezistă, nu va abandona!”, a declarat Badoer într-un interviu pentru ziarul Libero, citat de Daily News 24.

În cei şapte ani şi jumătate de după accident, Corinna a vândut mai multe bunuri pentru a putea achita cheltuielile lunare. Mai întâi a încasat 35 de milioane de euro în schimbul unui avion privat, după care a renunţat pentru 3 milioane de euro la o casă din Norvegia. Tocmai a scos la vânzare şi vila de lux din Elveţia, situată pe un teren de 20.000 de metri pătraţi, pe care o are în posesie din 2002. Potrivit jurnaliştilor de la Ouest-France, tranzacţia s-ar putea ridica la 60 de milioane de euro.

Din estimările apărute în presă, cheltuielile cu îngrijirea celui care a câştigat şapte titluri mondiale se ridică la 191.000 de euro pe săptămână.

Un moment aşteptat de fanii lui Michael Schumacher va avea loc curând. Familia marelui campion şi-a dat acordul pentru publicarea unor imagini nemaivăzute cu septuplul campion de Formula 1.

Documentarul „Schumacher” va conţine înregistrări private. Filmul este regizat de doi germani, Michael Wech şi Hanns-Bruno Kammertons. Soţia Corinna, tatăl Rolf, fiica Gina şi fiul Mick vor fi şi ei prezenţi în documentar.