Angela are 72 de ani, el are 27, dar s-au cunoscut pe Facebook și în trei luni erau deja căsătoriți. Dar acum iubirea s-a terminat, uite ce s-a întâmplat între ei

Când l-a întâlnit pe CJ, din Nigeria, Angela Nwachukwu, în vârstă de 72 de ani, pensionară, a crezut că i-a pus Dumnezeu mâna în cap. Cei doi s-au întâlnit pe Facebook, atunci când el a adăugat-o în lista lui de prieteni, din senin, spunându-i cât de frumoasă este în poza de profil.

Temându-se că totul e o înșe.l.ătorie pentru a o face să îi dea bani, Angela l-a verificat pe bărbatul în vârstă de 27 de ani și a aflat că era ,,curat”, așa că a luat o decizie care îi va șoca pe unii. Angela tocmai ieșise dintr-o relație care durase 16 ani și se simțea singură, și, brusc, din senin, un tânăr frumos îi trimite mesaje pe Facebook.

Angela a declarat: ,,După ce am fost timp de 6 ani singură, și acest bărbat atractiv mi-a trimis mesaje pe Facebook, m-am întrebat de ce a făcut-o și el mi-a zis că arăt minunat în poza de profil. Nu am văzut nimic rău în a vorbi cu el, și am vorbit ore întregi, despre familiile noastre și despre pasiunile noastre, era de parcă ne cunoșteam de ani de zile. Înainte să ne dăm seama, ne trimiteam mesaje zilnic. Singura problemă era că el era cu 45 de ani mai tânăr decât mine și că locuia în cealaltă parte a globului, în Nigeria”.

La doar trei luni după ce s-au cunoscut pe Facebook, CJ a cerut-o în căsătorie pe Skype, Angela a zburat imediat în Nigeria și l-a luat de soț, atunci l-a văzut și pentru prima dată în carne și oase. Angela spune că atunci când a cerut-o de soție, a crezut că își bate joc de ea, dar el i-a răspuns că vrea să-și petreacă toată viața alături de ea.

Problema a venit abia după nuntă, cei doi voiau să se stabilească în Marea Britanie, de unde venea Angela, dar în ciuda faptului că femeia a cheltuit peste 20.000 de lire vizitându-l și încercând să îl aducă în țară, nu a reușit: ,,Am chetuit 20.000 de lire încercând să ne vedem, Eu mi-am cheltuit economiile și el mi-a plătit înapoi jumătate din sumă. Este cu 6 ani mai tânăr decât cel mai mare nepot al meu, dar nu m-am putut abține și m-am îndrăgostit de el”.

Acum Angela de-abia așteaptă să meargă iar în Nigeria pentru că se pare că orice încercare a avocatului său de a-i obține viza iubirii vieții ei, este refuzată: ,,Am așteptat atât de mult iubirea adevărată – și acum că am găsit-o, nu sunt lăsată să mă bucur de ea”.