Ce ocupație are Geta, sora lui Culiță Sterp. Aceasta este vânzătoare la un magazin din Hațeg

De curând au apărut unele informații și imagini despre Geta, sora lui Culiță Sterp, mai precis cu privire la ce ocupație are aceasta. Astfel, activitatea ei de zi cu zi se pliază perfect cu afacerea familiei, și anume creșterea oilor. Așadar, Geta se ocupă de magazinul în care sunt vândute produse lactate obținute de la stânile pe care le dețin.

Pe Culiță Sterp îl cunoaște toată lumea și a dobândit o foarte mare notorietate grație emisiunii din Republica Dominicană. Însă, încet-încet, publicul a putut să-i cunoască și pe ceilalți membri ai familiei acestuia. Evident, a avut parte de o anume popularizare și fratele lui artistului de la Survivor România, Iancu Sterp, acesta apărând și el la diverse emisiuni tv. Însă familia artistului este completată de mama Geta, dar și de cele două surori – Ileana și Geta. Dacă pe mama acestora lumea a putut să o vadă destul de des, după ce a apărut alături de cântăreț la diverse emisiuni la care acesta era invitat, cu timpul, și cele două surori au început să apară în peisaj. Una dintre fete, Ileana, lucrează la un salon de înfrumusețare, însă Geta este cea care se ocupă de magazinul familiei.

Ce ocupație are Geta, sora lui Culiță Sterp
În Hațeg, familia Sterp are un magazin unde vinde brânză și alte produse de la stână. Cea care se ocupă de magazin este Geta, una din surorile Sterp. Iancu și Culiță Sterp, cei doi frați celebri ai familiei, au vorbit de multe ori despre afacerea lor, despre stâna cu sute de oi. Astfel că familia are și un magazin unde sunt la vânzare produse tradiționale. Iar Geta este cea care are grijă să vândă brânza și alte produse obținute la stână în magazinul din orașul natal.

„Dacă treceți prin Hațeg, trebuie să ajungeți neapărat pe la noi pe la magazin, lângă piața mica. O găsiți pe Geta, care vă dă cea mai bună brânză”, i-a făcut Iancu Sterp reclamă magazinului, care-i poartă numele.

„Iancu și Geta” se numește magazinul de producător al familiei Sterp, deși așa cum spune chiar fostul concurent de la Puterea Dragostei, el e doar cu numele pe afiș. Pereții magazinului situat lângă piața din Hațeg, sunt tapetați cu afișe cu mesaje și cu poze cu frații celebri ai familiei, Iancu și Culiță Sterp.

Cu toate acestea, în multe dintre pozele postate de Culiță pe rețelele sociale, în care acesta se mândrește cu frații și surorile lui, tatăl nu apare niciodată. În cadrul unui interviu recent, artistul și-a făcut cunoscută povestea, lăsând să se înțeleagă motivul absenței tatălui din imagini și din declarații.

Frații și surorile Sterp au crescut fără tată
După cum a dezvăluit actualul concurent de la Survivor România, tatăl său este de asemenea cioban, unul dintre cei mai vechi din zona Haţegului, și a făcut avere datorită oilor. Cu toate că lucrurile mergeau bine din punct de vedere financiar, Nicolae Sterp a ales să-și părăsească familia în urmă cu mai bine de 8 ani, din cauza certurilor cu soția, Geta Sterp.

Bărbatul nu numai că și-a cond.a.mnat copiii să trăiască fără tată, ci i-a și îndepărtat foarte mult. Însă chiar dacă în prezent lucrurile s-au mai îmbunătățit, frații Sterp vorbesc extrem de rar cu tatăl lor. Și chiar dacă tatăl artistului își tratează cu răceală copiii, Culiță Sterp a mărturisit că familia sa încă îl așteaptă cu brațele deschise.

„Tata a plecat de acasă și nu s-a mai întors niciodată. Ne este dor de el, dar ținem legătura și ne mai vedem când putem! L-am sunat acum două luni, să văd ce mai face! El, în schimb, nu a pus mâna pe telefon deloc de atunci. Este trist, dureros, dar asta este… E tata și îl iubesc atât eu, cât și frații mei indiferent de atitudinea lui față de noi”, a povestit Culiță Sterp la „Teo Show”.

În altă ordine de idei, viața merge înainte, iar Geta, sora lui Culiță Sterp, are o ocupație destul de solicitantă acum, mai ales că se apropie Paștele.