Cum arată acum fiica lui Bursucu. Reacția surprinzătoare avută de Teo Trandafir

Multă lume este curioasă cum arată acum fiica lui Bursucu, colegul de emisiune al îndrăgitei prezentatoare Teo Trandafir de la Kanal D. După cum bine știți, în urmă cu aproape trei ani, pe 12 iulie 2018, se năștea Anays, fetița cuplului Adrian Cristea (Bursucu) și Andreea. Cei doi sunt împreună de aproape nouă ani, însă o bună perioadă de timp și-au ținut secretă relația.

Cu câțiva ani în urmă, Adrian Cristea, cunoscut publicului din România drept Bursucu, a fost unul dintre cei mai renumiți coregrafi ai emisiunii „Dansez pentru tine”. În ultimul timp, acesta este urmărit în fiecare zi alături de Teo Trandafir, în emisiunea de la Kanal D. Cu toate astea, puțini știu că asistentul tv are o soție și o fiică minunată. Recent, Bursucu a postat o fotografie cu fiica sa Aanays, iar Teo Trandafir a avut o reacție surprinzătoare.

Telespectatorii îl urmăresc în fiecare zi prezentând emisiunea alături de Teo Trandafir. Bursucu, căci despre ele este vorba, este o persoană pozitivă care îi distrează atât pe cei din jurul său, cât și pe oamenii de acasă. În vârstă 34 de ani, Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, are o relație de prietenie strânsă cu Teo. Acesta se poate declara un bărbat împlinit, având o familie minunată. În urmă cu ceva timp, Bursucu declara că Teo l-a ajutat foarte mult în viața profesională. De asemenea, acesta a precizat că de-a lungul anilor a învățat multe lucruri de la ea, Teo Trandafir fiind una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România.

Cum arată acum fiica lui Bursucu
Recent, asistentul tv a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu fiica sa cea mică, iar Teo Trandafir a avut o reacție surprinzătoare.

„Azi sunt ciufulită… dar tot frumoasă”, a scris Bursucu în descrierea imaginii cu micuța.

Ulterior, vedeta tv i-a spus că este cea mai frumoasă. „Cea mai frumoasă din lume! Am încheiat!”, i-a transmis aceasta. Fanii lui Bursucu au lăsat peste 200 de comentarii la poza în care apare fiica acestuia. „Vai ce frumoasă e, să vă trăiască”, „Wow superbă”, „Doamne. Așa frumusețe”, „Un îngeraș superb. Să-ți trăiască”, „Minunăție de copil”, „Prințesă”, „Doamne ce copil frumos”, „Cea mai frumoasă din lume! Bunul Dumnezeu să te țină sănătoasă!”, au fost doar câteva dintre comentariile postate de internați.

Anul trecut a stat separat de familie
În 2020, Bursucu a locuit separat de familia sa. Adrian formează un cuplu de mulți ani cu Andreea, care este manager la un parc acvatic din Constanța. Bursucu a fost nevoit să se mute singur într-un apartament din București, având în vedere că acesta are serviciul în Capitală. Motivul pentru care Andreea și fiicele sale nu s-au mutat împreună cu Bursucu a fost faptul că în Constanța au casă și curte, iar acest lucru este mult mai benefic pentru copii lor.

„Acum, după starea de urgenţă, fac naveta săptămânal. În Bucureşti locuiesc într-un apartament, la Constanţa avem o casă foarte mare cu o curte generoasă. Copiii au nevoie să se dezvolte într-un spaţiu adecvat şi în linişte. Un alt lucru important de care am ţinut cont în decizia de a avea «cartierul general» la Constanţa a fost şcoala. Să petreci ore în trafic pentru a duce şi a aduce copilul de la şcoală este obositor şi pentru copil, şi pentru părinte. Andreea are în continuare business în Constanţa, iar eu aici. Dar principalul considerent au fost copiii. În această perioadă de izolare a fost extraordinar că au avut o curte în care să poată ieşi să se joace în aer liber”, a spus Adrian Cristea.

În urmă cu aproape trei ani, Andreea a adus-o pe lume pe Anays Maria, și la cum arată acum fiica lui Bursucu, putem spune că a crescut foarte frumos. Totuși, Andreea mai are o fetiță în vârstă de 14 ani, din relația anterioară…