Nicoleta Luciu, prima apariție după ce s-a retras! S-a îngrășat și s-a schimbat complet

Toată lumea știe că, de câțiva ani, Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se dedica frumoasei sale familii. De curând ea a avut prima apariție după retragere, și, deși toată lumea a observat că are câteva kilograme în plus, chipul îi este foarte curat și a scăpat de acneea severă.

Totul s-a petrecut într-un centru de înfrumusețare din Miercurea Ciuc, acolo unde fosta prezentatoare s-a mutat alături de cei patru copii și de soț, iar aceasta fiindcă vedeta pare să fie imaginea centrului, pe care îl vizitează frecvent, ba mai mult, pare extrem de mulțumită de toate serviciile lor.

Deși în prezent, Luciu nu mai are 90-60-90, ba chiar s-a îngrășat câteva kilograme, este mai rotundă la față și are brațele destul de „pufoase”, asta fiindcă nu mai ține diete stricte, vedeta este, însă la fel de frumoasă. Nicoleta Luciu s-a declarat foarte mulțumită de viața frumoasă din Miercurea Ciuc și a declarat că se va întoarce „pe sticlă” doar dacă i se va oferi un proiect care îl va plăcea foarte mult, dar care îi va și rotunji veniturile din plin!

În această primă apariție de după retragerea din showbiz, Nicoleta le arată clientelor salonului, dar și fanilor săi, faptul că acum are un ten impecabil, dar și ce fel de aparat folosește pentru a afla ce probleme are cu pielea. Ea a trecut printr-un adevărat iad în urmă cu 4 ani, atunci când a avut acnee severă, de care nu putea scăpa prin niciun tratament scump sau prin vreo intervenție estetică. Pe atunci a cheltuit mulți bani pe creme, analize și tratamente scumpe, și ajunsese să iasă din casă deghizată, cu chipul acoperit, totul pentru a nu i se vedea bubele uriașe, pline de puroi, de pe față.

În prag de depresie, Luciu a scăpat de sta.f.i.loc.o.cul care aproape a desfigurat-o cu apa de argint coloidal. Însă acum, de teama ca bo.a.la tenului să nu cumva să se întoarcă, merge extrem de des la clinicile de înfrumusețare, unde își face tratamente. În plus, de curând, a descoperit un aparat care îi spune exact ce are în piele și ce e de făcut.