Și-a dus bolidul de 170.000 de euro la reparat, dar a uitat camera de filmat aprinsă. Ce a descoperit apoi

Daniel Sheikhan și-a lăsat Mercedesul S63 AMG la unul dintre service-urile companiei, pe mâna mecanicilor, dar a uitat de camera de filmat montată pe bordul mașinii. Acesta a descoperit cu stupoare ce făceau mecanicii cu bolidul în valoare de 170.000 de euro. Totul s-a petrecut în Canada, în anul 2015, deși bărbatul susține și astăzi că nu este mulțumit de răspunsul pe care l-a primit de la reprezentanții companiei Mercedes, potrivit inc.com.

Bărbatul a fost taxat pentru 90 de minute, dar, când s-a uitat pe înregistrare, a observat că mecanicii nu lucraseră la ea mai mult de 11 minute! În plus, Daniel a descoperit că mecanicii au luat bolidul într-o plimbare și au mers să cumpere înghețată. De altfel, bărbatul chiar a găsit urme de înghețată topită în interiorul mașinii!

Cu trei zile în urmă, Mercedes a declarat că nu acceptă comportamentul de care au dat dovadă mecanicii și că au rezolvat problema atunci când a fost semnalată inițial, fără să facă alte comentarii, potrivit libertatea.ro. Clipul postat pe Youtube a adunat 2.477.240 de vizionări și peste 2200 de comentarii. Iată imaginile: