Adevărul despre tatăl lui Culiță Sterp, care și-a părăsit familia în urmă cu șapte ani

În sfârșit s-au aflat amănunte mai puțin știute despre tatăl lui Culiță Sterp, cel care și-a părăsit familia în urmă cu șapte ani. Astfel, chiar dacă au împreună patru copii, Nicolae și Geta nu au fost căsătoriți niciodată. Tatăl lui Culiță este de profesie tot cioban și locuiește în Lugoj…

Culiță Sterp este un personaj extrem de popular și iubit datorită muzicii sale. Nu doar el este cunoscut, ci și familia lui. Fratele lui, Iancu, surorile, dar și mama Geta apar pe YouTube și la televizor, câștigând simpatia oamenilor de acasă.

În spatele succesului și a celebrității de care se bucură, faimosul Culiță Sterp de la Survivor ascunde o dramă. Este vorba despre faptul că tatăl său și-a părăsit familia în urmă cu aproape șapte ani și și-a văzut de viața lui.

Tatăl lui Culiță Sterp și-a părăsit familia
Puține lucruri se știu însă despre tatăl lui Culiță și al fraților lui. Bărbatul nu a apărut în public decât o singură dată, fiind imortalizat într-o fotografie la nunta surorii lui Culiță. Asta și pentru că bărbatul a plecat de lângă familia lui și nu s-a mai întors niciodată. Tatăl lui Culiță Sterp se numește Nicolae (are același nume precum cântărețul) și în prezent locuiește la Lugoj.

El și mama lui Culiță s-au despărțit în anul 2014, atunci când bărbatul a hotărât să-și vadă de viață, departe de partenera lui și cei patru copii pe care-i aveau împreună. Nu s-a pus problema de divorț, pentru că el și mama Geta nu au fost căsătoriți niciodată. Tocmai de aceea, Culiță și frații lui poartă un alt nume față de mama lor. Ei au numele de familie Sterp, iar pe Geta o cheamă Gutiu. Nicolae se ocupă tot cu creșterea animalelor, el fiind de profesie cioban.

Culiță Sterp susține că relațiile dintre el și părintele său nu s-au răcit, ci chiar țin legătura și chiar se văd uneori. Însă îi este dor de el, cu toate că bărbatul are o atitudine mai rece față de copii lui.

„Tata a plecat de acasă și nu s-a mai întors niciodată. Ne este dor de el, dar ținem legtura și ne vedem când putem! L-am sunat acum două luni, să văd ce mai face. El, în schimb, nu a pus mâna pe telefon deloc de atunci. Este trist, dureros, dar asta este… e tata și îl iubesc atât eu, cât și frații mei, indiferent de atitudinea lui față de noi”, a spus Culiță Sterp la Teo Show.

Pe de altă parte, mama lui Culiță Sterp susține că ea și-ar fi dorit să se mărite, însă așa a fost să fie. Mai mult, ea spune că Nicolae a fost primul și ultimul bărbat din viața ei.

„Nu din cauza mea nu m-am măritat cu Nicolae, tatăl lui Culiță și Iancu. Eu mi-aș fi dorit din tot sufletul acest lucru. Orice fată își dorește să fie mireasă când este tânără, l-am iubit din toată inima. A fost primul meu bărbat și ultimul până în momentul de față, însă așa a fost. Am rămas însărcinată cu cel mare, am zis că facem nunta la anul, apoi că nu o mai facem și tot așa, am ajuns să am mulți copii. Nu a fost nuntă și niciun act, decât dragoste sinceră”, a mărturisit și Geta, mama fraților Sterp.

Așadar, acesta este adevărul despre tatăl lui Culiță Sterp, cel care și-a părăsit familia în urmă cu șapte ani…