Cât câştigă, lunar, Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu vrea cu orice preț să aibă o viață mai bună și să o ia de la zero, așa că zilele trecute, blondina a mărturisit că nu i-ar displăcea să trăiască în Dubai, alături de fetița ei, Sofia. Chiar dacă acest lucru ar implica numeroase costuri uriașe, vedeta susține că este pregătită pentru a face față situației.

După situația neplăcută prin care a trecut cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu vrea să ia viața de la zero, dar se pare că acum este mult mai apropiată de fiica ei, Sofia, motiv pentru care nu poate renunța la micuță și se gândește să se mute împreună, în Dubai.

Cu toate acestea, pentru oamenii de rând ar interveni o problemă destul de mare: taxele de școlarizare din Dubai nu sunt tocmai cele mai prietenoase, însă Bianca știe că ar face față situației cu brio.

La Teo Show, blondina a mărturisit că nu ar fi o problemă pentru ea taxa Sofiei de 10.000 de euro pe an, la școală, din moment ce produce bani cu nemiluita.

„Am meditat câteva zile la chestia asta. Toate cunoștintețe mele mi-au spus că tot ce fac în România pot să fac și acolo. Poate n-ar fi rău să încerc. Mi-ar plăcea să-mi fac un boutique cu un croitor în el. Orice rochie îmi cumpăr trebuie să merg să o modific. M-am gândit la chestia asta. Ar fi o problemă de adaptare pentru Sofia. Fără copilul meu nu pot să plec. Am prietene românce care au copiii acolo la școala. E zece mii de euro școala pe an în Dubai, dar produce mami bani, produce mami bani de nu are timp să îi numere”, a spus Bianca Drăgușanu.

Fosta prezentatoare de la Kanal D a anunțat azi pe Instagram Stories că urmează să apară într-o anumită emisiune, unde va face dezvăluiri de senzație despre viața privată. Mai mult, ea a subliniat că va veni și cu dovezi. Deocamdată, Bianca Drăgușanu nu a precizat pe ce program va rula show-ul, însă, unii dintre fanii săi se gândesc că va vorbi și spre episodul traumatizant petrecut luna trecută. Vedeta a fost surprinsă în exclusivitate de paparazzii CANCAN.RO la scurt timp după ce Alex Bodi a snopit-o; când au ajuns la vila afaceristului, ea a avut nevoie de ajutor ca să poată să pășească.

“În curând, o să ne vedem live, aproape în fiecare zi la un anumit post de televiziune, unde eu o să vă povestesc detalii picante din viața mea personală. O să fac unele dezvăluiri, exact așa cum v-am spus și zilele trecute, în care o să vin cu dovezi și o să distrug codița multor «ciupercuțe» apărute după ploaie. Să vedeți când o să înceapă telenovela pe TV! Dar, nu vă dau mai multe detalii, că știu că o să fiți cu ochii pe mine în fiecare seară. Mă rog, dimineața, când se difuzează emisiunea. O să fiți cu ochii pe mine! Și pe telenovela vieții mele, pentru că Bianca are telenovelă în viața ei. E un fel de «Game of Thrones», dar regina nu moare niciodată! (…). «Game of Thrones», cu mama dragonilor care nu moare (…). Aici, câștigă, pentru că e corectă, e asumată. (…). Da, facem o telenovelă despre viața reală a mea”, a declarat fosta soție a lui Alex Bodi într-un filmuleț urcat pe Instagram Stories.