Tavi Clonda și Gabriela Cristea au împlinit 6 ani de căsnicie. Imagine rară cu cei doi din perioada în care s-au cunoscut

Tavi Clonda și Gabriela Cristea trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz-ul românesc, iar din rodul iubirii lor s-au născut două fetițe minunate, care le bucură sufletul în fiecare zi. De asemenea, cei doi se cunosc de aproape 8 ani, iar relația lor este mai puternică și solidă pe zi ce trece.

Artistul și prezentatoarea TV se mândresc cu o familie superbă, dar și cu o căsnicie extrem de frumoasă. Mai mult decât atât, ziua de 1 mai este una dintre cele mai importante pentru ei, pentru că atunci s-au hotărât să își lege destinele pentru totdeauna.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au împlinit 6 ani de la căsătorie și aprope 8 de ani de când au decis să fie împreună, iar vestea a fost dată de către cei doi prin câteva imagini de-a dreptul memorabile din perioada în care s-au cunoscut.

Frumoasa brunetă a publicat pe contul său de Instagram una dintre primele lor poze, iar descrierea a înduioșat inima internauților.

„Azi 6 ani de când suntem căsătoriți…aproape 8 de când suntem împreună și două minuni. Aici este una din primele poze făcute împreună. @taviclonda #victorienii #bygabrielacristea”, a scris Gabriela Cristea, vizibil emoționată și mândră de căsnicia sa.

Imaginea a strâns aproape 6 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitive, printre acestea s-a numărat și cel al soțului ei, însă și fanii le-au transmis laude și complimente pentru ceea ce au construit în 8 ani.

„Să fiți sănătoși și să îmbătrâniți împreună….❤️” sau „Mulți ani împreuna, dragilor! Sunteți minunați 👏❤️❤️❤️” au fost câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online, care au ‘inut neapărat să scrie cuvinte frumoase.

Și Tavi Clonda le-a dat de veste celor 287 de urmăritori de pe Instagram. Acesta a publicat o imagine de acum 6 ani care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

„Noi, acum 6 ani în perioada când ne-am căsătorit! La mulți ani, draga mea sotie! #happyaniversary 🥂🤗✌🏼🎉💍💍 ❤️ @bygabrielacristea #6anianiversare #casatorie #mywife #married”, a fost descrierea pe care a folosit-o artistul la poză.