Ți-l mai amintești pe Lucian Viziru? Uite cum arată la 44 de ani

Care este viața familiei celebrului actor din Germania? Fosta vedetă a părăsit lumina reflectoarelor și apoi a hotărât să se mute definitiv din România. Iată ce performanțe senzaționale are băiatul fostului artist?

Lucian Viziru s-a retras din showbiz și din lumea artei în detrimentul unei vieți de familie. Fostul solist al trupei „Gaz pe foc”, actor și prezentator de televiziune a luat viața de la capăt în țara care l-a adoptat rapid – Germania.

Bărbatul a decis acest lucru în urmă cu 7 ani, iar de atunci a luat-o de la zero, a lăsat arta la o parte și a obținut licența de antrenor ATP. Pe lângă alți copii care îi sunt elevi, acesta îl antrenează și pe fiul său, Mihai.

Fratele lui Augustin Viziru a mărturisit că micuțul este curios de trecutul artistic, doar că a ales să nu-i arate nimic, ci să-l lase să caute singur. Bărbatul se poate lăuda cu siguranță cu moștenitorul lui care a câștigat doi ani la rând trofeul pentru cel mai bun jucător de tenis din landul Baden-Württemberg, mai apoi a luat locul doi la un maraton al orașului, are concerte la pian și e cel mai bun la limba engleză.

Cu toate că are de ce să-l laude, Lucian preferă să trateze situația cu modestie: „Păi ce să-ți zic să nu pară că mă laud? A câștigat doi ani la rând trofeul pentru cel mai bun jucător de tenis din regiunea în care locuim (landul Baden-Württemberg), a luat locul doi la maratonul orașului, are concerte de pian în fiecare an și la școală e cel mai bun din întreaga școală la limba engleză. (n.r. Mihai are 10 ani și trei luni)”

„Mă apucă nostalgiile din când în când, dar cred că e bine să-i mai lăsam și pe cei mai tineri, la 45 de ani cred că aș fi penibil cu cămașa desfăcută și dat cu ulei pe piept. Dacă aș mai cânta, ar fi cu totul alt gen de muzică. Cu accent pe dacă.

Augustin nu-și aduce aminte cu mult drag de experiența aceea, l-am cam traumatizat cu cântatul și dansatul pe scenă și în fața camerelor. El nu prea se pricepea la chestii dintr-astea. Dar se pare că l-au ajutat să se dezvolte în continuare că actor. Cel puțin așa îmi place mie să cred”