Aurel Padureanu, pus la zid chiar de familie: “Te duci la televizor si…”

Aurel Padureanu, sotul Corneliei Catanga a declarat ca familia lui l-a uitat. Artistul a vorbit si despre relatia pe care o are cu Nicole Cherry.

Aurel Padureanu a acuzat-o pe Nicole Cherry ca l-a uitat desi, in urma cu cativa ani, regretata Cornelia Catanga a ajutat-o sa se lanseze. Replica a venit de la George Ghinea, tatal lui Nicole Cherry.

“Cred ca Aurel a imbatranit, are niste frustari!. Cred ca dansul a imbatranit. Sunt niste frustrari d-ale sale. Daca l-am uitat? Ce putem spune? Eu cu domnul Mitica m-am intalnit de 15 ori si sunt casatorit cu sotia mea de 29 de ani, sunt ceva ani.

Daca lui ii plac scandalurile, sa faca in continuare acest lucru. Alta explicatie, nu am! Am zis ca are anumite frustrari pentru ca asa se intelege, sa te duci la televizor si sa spui unei tari intregi, ca te-a uitat neamul, nu este frumos”, a spus George Ghinea pentru Impact.

Ce i-a reprosat Aurel Padureanu lui Nicole Cherry

“Nu cerem nimic, nici un ban, ci doar putina compasiune. Parca de baiatul meu, de Alex, imi pare rau, pentru ca lui ar trebui sa i se dea asa un pic de atentie, sa fie scos din starea asta. Uite, a fost ziua mamei lui Nicole Cherry, putea sa il cheme si pe el sa mai uite un pic. Mama lui Nicole e nepoata mea, iar bunica ei e sora mea.

Deci suntem frati. Cand era mica, Cornelia a luat-o de mana si a dus-o la Titus Munteanu si i-a spus sa aiba grija de ea. A bagat-o la televiziunea copiilor, a ajutat-o peste tot. Pacat, pacat ca se uita lucrurile astea, nu au zis niciodata un multumesc, sau sa spuna public despre Cornelia”, a spus Padureanu, citat de Click.