Iulia Vântur dezvăluire surprinzătoare: „Salman Khan a…”

Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul Salman Khan, în India. Cei doi colaborează și pe plan profesional, iar noul lor proiect se bucură de un succes răsunător. Pe lângă acest aspect, Iulia Vântur a mărturisit că plănuiește să facă o vizită în România, destul de curând.

Iulia Vântur s-a stabilit de ani buni în India, unde trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Salman Khan. Aceasta se bucură de un succes răsunător în țara care a adoptat-o, fiind o cântăreață apreciată acolo.

Celebrul actor indian Salman Khan și Iulia Vântur colaborează și pe plan muzical. Fosta prezentatoarea a emisiunii „Dansez pentru tine’ a vorbit despre noul lor proiect în cadrul emisiunii „La Măruță’, de pe Pro TV. Este vorba despre o melodie din noul film al lui Salman Khan.

„Fac bine, am lansat deja noua piesă din film, ‘Seeti Maar’, și a făcut bine. De 6 zile a făcut 80 de milioane de vizualizări deja (n.r. între timp a ajuns la 90 de milioane). Mă uit cum crește și nu se oprește. Piesa e din noul film al lui Salman Khan care urmează să se lanseze săptămâna viitoare’, a declarat Iulia Vântur la emisiunea La Măruță’.