Un tinerel de 24 de ani s-a insurat cu o batrana de 81 de ani din sat. Pe deasupra, mai sunt si rude!

Alexander Kondratyuk, un tanar de 24 de ani din Ucraina, s-a casatorit cu verisoara lui in varsta de 81 de ani pentru a scapa de serviciul militar.

Alexander Kondratyuk, un tanar in varsta de 24 de ani, s-a casatorit cu verisoara lui, Zinaida Illarionovna, in varsta de 81 de ani pentru a fi exclus din serviciul militar.

Un tanar de 24 de ani s-a casatorit cu verisoara lui de 81 de ani pentru a nu lucra in armata

Nunta a fost facuta in satul Baykovka care se afla in apropierea orasului Vinnitsa din centrul Ucrainei.

Autoritatile investigheaza cazul celor doi si au aflat de la vecini ca nu exista niciun semn al mariajului lor in afara de certificatul de casatorie.

Vecinii ei au spus ca batrana locuieste singura in casa si nu este vizitata de niciun membru al familiei, dar nici de presupusul sot.
“Ea nu este vizitata de familia ei din cauza presupusului sot.”, au declarat vecinii femeii de 81 de ani, conform Daily Mail.

Tanarul a declarat ca are o legatura stransa cu verisoara lui, care este mai mare cu 57 de ani decat el si neaga ca a incercat sa scape de slujba sa de militar. Anchetatorii au intrebat-o pe batrana de ce a ales sa faca nunta cu tanarul de 24 de ani si a spus ca a cautat un barbat care sa aiba grija de ea si a insistat ca este un sot bun.

Legea spune ca daca te casatoresti cu o femeie cu dizabilitati si dovedesti cu documente oficiale, poti refuza sa lucrezi in cadrul armatei. Din primele cercetari s-a aflat ca tanarul a demonstrat ca este casatorit cu femeia de 81 de ani cu dizabilitati si nu a mai fost chemat sa lucreze in cadrul armatei.

“Daca anchetatorii descopera ca nu este niciun mariaj cu acte, el poate fi chemat in serviciul militar”, a spus avocatul Roman Korchenyuk.