Iulia Vântur a vorbit despre Salman Khan. Ce se întâmplă cu relația lor

Iulia Vântur a vorbit despre Salman Khan și relația pe care o are cu celebrul actor. Frumoasa blondină locuiește de mai bine de șase ani în India. Cu puțin timp în urma prezentatoarea a făcut un anunț neașteptat.

Vedeta a mărturisit în cadrul unui interviu recent, faptul că își dorește foarte mult să revină în țară.

Iulia Vântur a vorbit despre ultima perioadă din India, dar a făcut și un anunț total neașteptat.

„Situația e dramatică aici în India, în fiecare zi aud de cineva care ajunge la spital. Am o prietenă, e în spital și are nevoie de oxigen. Sper să se rezolve lucrurile așa, ușor.(….) Am încercat să fac ouă vopsite natural, dar nu au ieșit prea bine.

Am încercat să fac ca acasă, nu a mers. Până la urmă am vopsit ouăle cu vopsea acrilică. Voi veni în curând acasă”, a mai spus vedeta.

Mai departe a vorbit și despre proiectul pe care îl are cu iubitul ei. Fosta prezentatoare TV este extrem de mulțumită de ceea ce a ieșit și abia așteaptă să împărtășească cu fanii din lumea întreagă.

„Fac bine, am lansat deja noua piesă din film, Seeti Maar, și a făcut bine. De 6 zile a făcut 80 de milioane de vizualizări deja (n.r. – între timp a ajuns la 90 de milioane).

Mă uit cum crește și nu se oprește. Piesa e din noul film al lui Salman Khan care urmează să se lanseze săptămâna viitoare Actrița este foarte bună, îmi place de ea. Eu cânt piesa, dar nu sunt în videoclip.

Filmele de la Bollywood sunt promovate așa, cu actorii din film în videoclipul piesei de pe coloana sonoră. Sunt situații deja prezentate în film. Ambii dansează bine. Salman Khan a exersat acasă cu mine, altfel cum crezi că o putea ridica pe actriță?”, a adăugat Iulia Vântur.

Ce sacrificii face Iulia Vântur de dragul iubitului
Iuliei Vântur i-a luat ceva vreme pentru a recunoaște relația cu Salman Khan. De-a lungul timpului, vedeta din India a supus-o pe vedeta noastră la mai multe teste. Abia după ce Iulia Vântur le-a trecut cu brio, cei doi au început să se afișeze în public.

Diva a reușit să câștige inimile publicului indian, dar mai ales a iubitului. Iulia Vântur a recunoscut că India a schimbat-o și nu se gândește momentan la o căsătorie. În România, ea a fost educată în spiritul „ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea”.

Însă odată ce a descoperit lumea, o cultură diferită, s-a descoperit pe ea însăși mai mult. „Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc”, a declarat Iulia Vântur.

Recent, în cadrul unui interviu, Iulia Vântur a vorbit despre Salman Khan și relația pe care o are cu celebrul actor.