Fotografia cu Anca Serea care i-a făcut pe fani să creadă că e însărcinată

Anca Sînă Serea este căsătorită cu Adi Sînă, solistul trupei Akcent. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de draoste, iar rodul iubirii lor s-a materializat în cei șase copii pe care îi au.

Cei doi soți se pot considera cei mai bogați oameni, având șase copii superbi. Atât Adi, cât și Anca arată de parcă anii nu au trecut peste ei, fiind la fel de tineri și în formă ca întotdeauna.

Deși a născut 6 copii, Anca Serea are o siluetă de invidiat. Frumoasa brunetă are doi copii cu fostul ei soț, Filip Poplingher, pe Sarah și David. Tatăl copiilor a decedat în 2010 din cauza unor probleme de sănătate.

Anca și-a refăcut viața după ce l-a întâlnit pe Adi Sîna, simțind că el este raza ei de speranță. Împreună cei doi au patru copii, pe Noah, Leah, Moise și Ava. Având mereu brațele pline și fiind nevoită să țină în frâu 6 copii energici, Anca este mereu alături de micuții ei care o fac atât de împlinită.

Deși familia lor e una numeroasă, Anca Serea a spus deseori că nu exclude ideea de a deveni din nou mama. Atunci când vine vorba de ordine și disciplină, Anca a mărturisit în trecut că Adi este cel care îi strunește pe copii, ea fiind mai blândă cu ei.

De dimineață până seara, frumoasa brunetă petrece timp cu copiii, fiind mereu implicată în activitățile lor, îngrijindu-se să nu ducă lipsă de nimic.

În urmă cu puțin timp, Anca a postat pe contul său de Instagram o serie de 3 fotografii cu doi dintre micuții ei, în timp ce se uitau la desene. În poze, Anca poartă o rochie înflorată, cu decolteu în V, care pare că îi vine destul de mulată pe burtică.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

Tocmai de aceea, urmăritorii săi care au remarcat acest lucru s-au grăbit să creadă că vedeta este însărcinată cu al șaptelea copil.