„Porecla” inedită pe care i-a pus-o Gina Pistol fiicei sale, Josephine

Proaspăta mămică o surpinde pe fiica sa ori de câte ori are ocazia în cele mai haioase momente. De curând, prezentatoarea TV a făcut un videoclip în care micuța dă din picior agitată, iar hăinuța pe care o poartă creează un efect amuzant. Mai mult, Gina Pistol nu a putut să nu observe că Josephinei este plină de energie în orice moment.

Pe lângă videoclipul drăgălaș cu micuța Ginei Pistol, fanilor le-a atras atenția felul în care prezentatoarea TV o alintă pe fiica sa. Aceasta îi spune „Happy Feet”, adică „Picioare vesele” pentru că ea „nu obosește niciodată”.

Imaginile au fost încărcate pe Story, acolo unde Josephine a putut fi văzută în pătuțul său. Proaspăta mămică nu vrea încă să-i dezvăluie chipul fiicei sale, însă postează imagini cu trupul său firav.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în luna martie a acestui an, după o lungă periodă în care medicii i-au spus frumoasei prezentatoare că nu poate rămâne însărcinată. Micuța Josephine este cu adevărat o minune în viața celor doi îndrăgostiți și le face fiecare zi mai frumoasă.

Numele Josephine Ana Maria are o însemnătate aparte. Forma de masculin a numelui este Iosif, care înseamnă „Dumnezeu va da”. Josephine are origini ebraice și totodată franțuzești.

În Biblie, Iosif este tatăl vitreg al lui Iisus și soțul Fecioarei Maria. Tot în Sfânta Scriptură este consemnat faptul că Iosif era un e.v.reu bogat, care l-a dat pe Iisus jos de pe c.r.uce și l-a î.n.mormântat.

Mai departe, legenda spune că același Iosif, adică Sfântul Iosif din Arimateea, ar fi dus Sfântul Graal în Marea Britanie. Conform specialiștilor, persoanele care poartă numele Josephine sunt misterioase, oarecum timide și indecise.

Gina Pistol a postat pe Instagram o fotografie cu mânuța fiicei sale, Josephine, alături de mesajul: „Fiică-mea îmi transmite mesaje subtile”.