Vă amintiți de Osvaldo Rios, actorul din Kassandra? A îmbătrânit brusc și e de nerecunoscut

În anii ’90, era unul dintre cei mai iubiți actori din lume grație telenovelei Kassandra, în care juca rol principal. Anii s-au scurs, iar trecerea timpului a lăsat urme vizibile și pe chipul actorului Osvaldo Rios, care este total schimbat. În noile imagini, apărute în mediul virtual, acesta este de nerecunoscut.

La începutul anilor ’90, povestea de dragoste dintre tiganca Kassandra si Luis David Contreras – interpretați de actorii Coraima Torres și Osvaldo Rios era urmărită cu sufletul la gură de milioane de telespectatori din întreaga lume.

Anii au trecut, cei doi au mai avut și alte proiecte profesionale în care au fost implicați, însă nici un alt proiect nu a ajuns la succesul pe care l-a înregistrat Kassandra.

Ajuns la aproape 60 de ani, protagonistul producției fenomen nu și-a pierdut din farmec, continuă să facă sport și să aibă o viață plină de mișcare, însă cum era de așteptat, timpul și-a lăsat amprenta asupra lui.

Chipul lui este total schimbat, însă în ciuda acestor detalii fizice, Osvaldo apare într-o formă de zile mari.

El își ține la curent fanii cu activitățile sale prin imaginile pe care obișnuiește să le posteze în spațiul public.

În fototografii, actorul este surprins cu zâmbetul de buze și debordează de energie, arătând astfel că din acest punct de vedere a rămas neschimbat.

Cu un corp bine sculptat, Osvaldo nu se sfiește să poarte ținute mulate care să-i evidențieze trupul bine lucrat în urma antrenamentelor sportive.