De ce a fost părăsită de iubit Ramona Olaru de la Neatza. Mărturia sinceră a bărbatului

Pentru a contracara multitudinea de zvonuri legate de despărțirea lor, fostul iubit al asistentei de la Neatza cu Răzvan și Dani a vrut să lămurească situația. Artistul de la Noaptea Târziu a explicat de ce Ramona Olaru a fost părăsită.

Fostul iubit al Ramonei Olaru a fost invitat în cadrul unui podcast, unde nu a ezitat să vorbească motivul despărțirii dintre el și asistenta lui Dani Oțil. Cei doi reprezentau unul dintre cele mai apreciate cupluri ale showbiz-ului românesc, fiind plini de umor și reușeau de fiecare dată să pună zâmbetul pe buzele fanilor cu ajutorul ipostazelor pe care le postau pe paginile lor de Instagram.

Totuși, relația dintre cei doi a luat sfârșit atunci când nimeni nu se aștepta. De-a lungul timpul, mai multe persoane lansau zvonuri potrivit cărora, cei doi au ajuns la despărțire din cauza infidelității. Cuza însă, invitat în cadrul unui podcast, a expus realul motiv pentru care s-a ajuns la ruptura dintre ei.

Vedeta nu a avut nimic de reproșat, din contră a lăudat cei aproape doi ani pe care i-a petrecut alături de Ramona Olaru, adăugând totodată că povestea dintre ei a fost una frumoasă. Artistul a afirmat că deși sună clișeic, între cei doi a intervenit una dintre cele mai utilizate motive de despărțire, și anume nepotrivirea de caracter. Cuza a afirmat că erau două persoane diferite din mai multe puncte de vedere iar neînțelegerile porneau chiar și de la cele mai mici lucruri.

Deși despărțirea a fost una destul de dureroasă pentru asistenta TV, care nu a ezitat să ascundă acest lucru, relația dintre ei a rămas una foarte bună. Cei doi lucrează împreună la Neatza de Weekend difuzat la Antena 1.

”Aproape de doi ani. O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri.

Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, a povestit Cuza în cadrul unui podcast.

Cuza a adăugat că fosta lui iubită nu i-a făcut nimic greșit, astfel că cei doi continuă să se vadă. Chiar dacă lucrurile nu au mai mers între ei, acest lucru nu poate reprezenta motiv de dispreț, după cum afirmă artistul.

”Dacă respecți un om, cum să nu mai vrei să-l vezi? Nu mi-a făcut un rău atât de mare încât să nu mai vreau să o văd. Este un om pe care l-am iubit, este un om pe care îl respect, un om pe care îl admir în continuare. Dacă a fost iubita mea și nu mai este acum, asta nu înseamnă că trebuie să devină dușmanul meu. Redevine amica mea! Au fost situații în care mi-au fost stârnite o grămadă de stări, amintiri, dorințe de a fi din nou și probabil e reciproc.”, a mai adăugat vedeta de la Noaptea Târziu.