Sarah Dumitrescu, apariţie de sute de mii de euro pe străzile din Bucureşti

Sarah Dumitrescu, una dintre fiicele Anamariei Prodan, a avut o apariţie răvăşitoare pe străzile de Bucureşti. Tânăra a atras rapid toate privirile zilelele trecute.

Sarah Dumitrescu a făcut senzaţie pe străzile din Bucureşti cu maşina pe care o are, dar şi cu încălţările scumpe. Cei de la Spynews au surprins-o pe Sarah şi în compania unui tânăr, iar gesturile au „trădat” faptul că între cei doi au o relaţie destul de apropiată. Fiica cea mică a impresarie pare că îi calcă pe urme mamei sale.

Sarah Dumitrescu a ieșit în oraș cu o pereche de pantofi sport de brand, foarte în vogă printre vedete, însă care nu îi permit să conducă așa cum trebuie. Cum nimic nu o oprește din a arăta de milioane, blondina a renunțat la încălțări în timp ce era la volan, iar după ce și-a parcat bolidul de lux într-un loc retras, s-a încălțat înapoi. În aceste minute, tânărul care a însoțit-o pe fiica vedetei a așteptat-o și a stat lângă ea până a fost gata. În timp ce se uita pe telefon, ceva i-a atras atenția și cum altfel decât să îi arate și partenerei sale ultimele noutăți. Sarah Dumitrescu şi-a etalat şi formele perfecte lucrate la sala de fitness.

Anamaria Prodan, mama lui Sarah Dumitrescu, a primit un cadou de 4 milioane de euro
Anamaria Prodan, mama lui Sarah Dumitrescu, a primit un cadou de patru milioane de euro de la Laurenţiu Reghecampf. Este vorba de un apartament în cea mai înaltă clădire din lume.

Celebrul impresar a avut parte de o surpriză de proporţii. Fostul antrenor al lui FCSB i-a oferit o locuinţă în Dubai, în Burj Khalifa.

Apartament este dotat cu toate necesitățile: o zonă de relaxare, o zonă de luat masa și o bucătărie, plus dormitoarele, livingul şi balconul cu o o priveliște fantastică.

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan mai deţin vile şi în Statele Unite şi Europa. Anamaria şi-a adus aminte cu plăcere de casa pe care Laurenţiu Reghecampf i-a făcut-o cadou de Ziua Îndrăgostiţilor, în 2009. Vila situată într-un cartier exclusivist din Las Vegas a costat un milion de dolari.
Vila are 6 camere, un apartament pentru oaspeţi, curte cu piscină, dar şi finisaje de lux. Este casa unde Anamaria Prodan se simte ca acasă. Asta chiar dacă are 11 case, pe trei continente.