Andreea Marin, dezvăluiri despre căsnicia cu Ștefan Bănică

Andreea Marin a făcut recent declarații surprinzătoare despre căsniciile sale, cu Ștefan Bănică și Tuncay Ozturk, iar acum continuă seria dezvăluirilor. Vedeta a lămurit că nu s-a căsătorit cu tatăl fiicei ei pentru a căpăta mai multă notorietate, dat fiind că și ea era extrem de cunoscută la acel moment.

Andreea Marin și Ștefan Bănică au fost căsătoriți în perioada 2006-2013 și împreună au o fată, Violeta. Cei doi foști soți și-au refăcut viața între timp. Ștefan Bănică s-a căsătorit cu Lavinia Pîrva, cu care are un băiețel, Alexandru, fiind al treilea copil al artistului.

La rândul ei, Andreea Marin a mai avut o căsnicie eșuată cu Tuncay Ozturk, despre care a spus recent că și-ar dori să și-o șteargă din memorie: „A fost o mare greșeală această a treia relație și prefer să o uit’, a declarat ea. În prezent, însă, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul în brațele căruia și-a găsit liniștea.

Invitată în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV, Andreea Marin a făcut noi dezvăluiri despre relația cu Ștefan Bănică și cum a început totul. Mulți au crezut că succesul de care se bucura Ștefan Bănică ar fi fost, de fapt, elementul decisiv în conturarea unei relații, „Zâna Surprizelor’ a pus punct oricăror speculații. Vedeta a subliniat că și ea se bucura de un succes răsunător, în calitate de prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize’.

„Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nicio atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!’, a declarat Andreea Marin la Mădălin Ionescu Show’.

După destrămarea mariajului care a ținut șapte ani, au luat naștere mai multe speculații privind o posibilă infidelitate a artistului. Mai mult, de-a lungul timpului s-a spus că la mijloc ar fi survenit și violența, însă Andreea Marin a evitat să vorbească despre acest subiect. Pentru ea, cel mai important este că Ștefan Bănică este tatăl fetiței sale, iar asta cântărește cel mai mult.

„N-o să intru într-o astfel de discuție, pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine’, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin a mai vorbit despre acest subiect în trecut, menționând că fiica sa a fost extrem de afectată de zvonurile conform cărora artistul ar fi fost vio.l.ent cu mama sa în timpul căsniciei.

„Copilul nostru trăieşte astăzi în echilibru. Şi acasă şi la tatăl ei. Violeta este foarte afectată despre ce se scrie în presă. Trebuie să duci o muncă grea, să-l duci la psiholog, ca să-l aduci în echilibru. Uneori, ceea ce aud ei despre părinţii lor e atât de ruşinos încât nici nu au curajul să vină acasă şi să vorbească despre asta. Nu încercăm să ne expunem copilul, nici eu şi nici tatăl ei. Mă gândesc ce e în mintea unui om atunci când spune anumite lucruri despre părintele copilului, gândindu-se că acel copil poate auzi”, a spus Andreea Marin, la acel moment, la Antena Stars.

Andreea Marin a mai lămurit, cu altă ocazie, că referirile pe care le-a făcut de-a lungul timpului la vio.l.enţele dom.e.stice ar fi vizat experienţe ale oamenilor întâlniţi în cadrul campaniilor conduse în calitate de ambasador împotriva violenţei domestice. Ea a subliniat clar că, în momentul în care va face referire la viața ei, atunci o va face direct și nu mascat, nu se va ascunde în spatele unor declarații vagi sau care ar putea fi interpretate, precum s-a întâmplat.

„Eu, ca ambasador împotriva vio.lenţei dom.e.stice, normal că vorbesc despre aceste situaţii. E normal să fac referire la aceste situaţii. Ca să fie clar, vorbeam despre ceea ce întâlnesc în proiectele mele şi nu despre viaţa mea. Dacă mă voi referi la viaţa mea, mă voi gândi dacă o voi spune, când voi spune şi o voi face în mod direct şi nu voalat. Dacă vrem să vedem în orice vorbă o interpretare de culise, asta e altă problemă”, a mai spus Andreea Marin, potrivit Click.