Sânziana Buruiană nu vrea să mai audă de Andreea Tonciu. Motivul este halucinant: „Mi-a fost foarte rău!”

Sânziana Buruiană nu vrea să mai audă de Andreea Tonciu. Vedeta a uitat că fosta ei prietenă a ajutat-o să îl întâlnească pe actualul ei soţ, Nicolae Zuluf.

Cele două nu îşi mai vorbesc de mai bine de cinci ani. Divele s-ar fi certat la nunta Andreei Tonciu. De vină ar fi mâncarea care ar fi fost servită în complexul de lux.

În weekend, Andreea a împlinit 35 de ani. Întrebată dacă a sunat-o să îi facă urările, Sânziana Buruiană a răbufnit.

„Dar, pe ea, de ce nu o întrebați dacă mi-a dat mesaj de ziua mea, dacă m-a felicitat când am născut? Numai pe mine mă întreabă lumea de ea și nu înțeleg de ce. Întrebati-o pe ea, cel mai bine.

Eu sunt ocupată cu filmările pentru reality-ul nostru, facem lucruri frumoase pentru copii și asta mă bucură foarte mult. Eu nu am timp de răutăți. În schimb, o puteți urmări pe ea ce zice pe la emisiuni, nu a avut nimic de învățat de la fostele sale prietene„, a declarat Sânziana Buruiană pentru playtech.ro.

Sânziana Buruiană nu vrea să mai audă de Andreea Tonciu. „Războiul” poate căpăta din nou proporţii. A fost declanşat încă din 2016, atunci când Andreea Tonciu s-a căsătorit cu Daniel Niculescu. Naşii cuplului au fost Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

„Mi-a fost foarte rău. M-am ţinut de pereţi. Cred că am vomat de zece ori. Iniţial, am crezut că m-a deocheat cineva, dar apoi când am văzut că gluma se îngroaşă, m-am alarmat. Am intrat în panică atunci când cea mică a început şi ea să vomite. Am alăptat-o, dar nu m-am gândit că o pun în pericol.

E clar că ceva s-a întâmplat cu mâncarea acolo. Nu pot să cred că la un astfel de complex de lux se poate întâmpla aşa ceva. Acolo se fac nunţi de mii de euro. O să le fac reclamaţie. Nu este vorba doar de mine aici, ci de fetiţa mea, care nu este atât de rezistentă în faţa unor astfel de afecţiuni. Mă duc de urgenţă cu ea la medic să nu aibă vreo enterocolită”, a spus, în acele momente, Sânziana Buruiană.