Florin Ristei și Naomi Hedman, apariție de senzație la nunta lui Dani Oțil. Detaliul care a atras atenția asupra lor

Florin Ristei și Naomi Hedman au avut o apariție spectaculoasă la petrecerea de nuntă a lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu.

Îmbrăcați casual-elegant, cei doi au participat la garden party și au atras atenția tuturor invitaților. Ceea ce a remarcat toată lumea a fost un mare inel de logodnă pe degetul lui Naomi, așa că zvonurile unei eventuale nunți au apărut deja.

„Acesta este inelul?”, „Inelul de logodnă…Felicitări”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care admiratorii le-au lăsat.

Deși fanii i-au mai întrebat pe rețelele sociale dacă s-au logodit, niciunul dintre ei nu a vorbit până acum despre acest subiect.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile emisiunii X Factor, unde Ristei făcea parte din juriu, iar Naomi a participat ca și concurentă. „(Relația) ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei, după ce au recunoscut că formează un cuplu.

Ristei și Naomi împărtășesc aproape totul cu fanii lor, prin intermediul rețelelor de socializare, unde publică des imagini cu momentele frumoase pe care le trăiesc.