Jador, reactie dura dupa colaborarea cu Loredana Groza

Loredana Groza uimea publicul la finalul lunii aprilie, dupa ce a lansat pe YouTube doua melodii produse de Costi Ionita. Artista a cantat alaturi de mai multi manelisti: Jador, Florin Salam, Culita Sterp, Baboiash, Stefan de la Barbulesti, Nicu Paleru, Adi de la Valcea, Jean de la Craiova si Vali Vijelie.

„Fericire” si „Buna dimineata” au ajuns rapid pe locul 1 in trending, iar clipurile, care ruleaza unul dupa altul in acelasi video, au adunat pana in prezent peste 11 milioane de vizualizari.

Mai multi internauti au pus-o la zid pe Loredana Groza deoarece a inceput sa cante manele si a strans in jurul ei mai multi manelisti.

Jador a reactionat dupa ce s-a intors din Republica Dominicana. Manelistul a fost deranjat ca publicul a pus la zid melodiile si videoclipurile.

„Am vazut la televizor: Loredana Groza a facut piesa cu noua manelisti. Nici nu mai contam, noi eram noua manelisti. Si era acolo cine? Florin Salam, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, eu, care sa zicem ca nu trebuie sa aiba atata respect, ca sunt mai tanar. Dar pentru aia vechi, care sunt niste artisti… Loredana si restul. Loredana Groza este o artista de exceptie, foarte buna, si o apreciem cu totii si o iubim, dar in ochii unora noi suntem doar niste manelisti. Asta pentru ca ne considera niste analfabeti, niste needucati si multe alte lucruri.

Cum sa comentezi de niste oameni valorosi? Dar nu, noi suntem huiduiti in anumite contexte. Toata viata m-am rugat la Dumnezeu, inca de cand eram copil. Ma duceam cu tata cu caruta la iarba si ma rugam la Dumnezeu si ii spuneam ca-mi doresc ca eu sa fac bani din muzica, sa ma intretin. Nu din altceva. Tot ce m-am rugat eu la Dumnezeu sa-mi dea, mi-a dat”, a declarat Jador in podcastul lui Damian Draghici.