Cât de frumoasă este soția lui Axinte. Actorul a apelat la intervenții chirurgicale pentru a ține pasul cu ea

Florin Petrescu, cunoscut pentru rolul lui Axinte în „Vacanţa Mare”, se laudă cu o soție superbă. Actorul își ține viața personală departe de luminile reflectoarelor și de ochii curioșilor, însă nu ezită să publice imagini cu familia lui pe rețelele sociale, în special cu soția lui, care este de o frumusețe răpitoare.

Celebrul Axinte este căsătorit cu o femeie mai mic cu 5 ani ca el încă din anul 2012, însă relația lor este una extrem de sudată, drept dovadă stau postările de pe Facebook.

De asemenea, la cei 42 de ani, Carmen Petrescu face senzație cu trupul său de invidiat și formele apetisante, iar soțul ei a deci să apeleze la o intervenție chirurgicală pentru a ține pasul cu cea care îi e alături de mai bine de 9 ani.

Carmen Petrescu este foarte activă pe rețelele sociale și își ține la curent prietenii virtuali cu tot ce se întâmplă în viața ei. Soția lui Axinte lasă pe toată lumea cu gura căscată atunci când distribuie pe Facebook o nouă poza cu ea.

Mai mult decât atât, superba blondină este adepta sportului și este foarte atentă la modul în care arată. Aceasta se lasă fotografiată în cele mai incendiare ipostaze care încing imediat atmosfera și întorc privirile internauților.

Un lucru este evident, Carmen este posesoarea unui trup de zeiță și nu ezită să îi scoată în evidență formele spectaculoase. De asemenea, soția lui Axinte apelează la cele mai sexi piese vestimentare, care îi pun într-o lumină bună atuurile fizice, în special bustul generos, talia de invidiat și picioarele subțiri.

Axinte este extrem de mândru de soția sa și își încântă prietenii virtuali de câte ori are ocazia cu cele mai superbe imagini împreună.