Andreea Ibacka este însărcinată! Cum au făcut marele anunț ea și soțul ei, Cabral

Andreea Ibacka, actrița din serialul Adela, a anunțat pe contul său de Instagram că va deveni din nou mămică. Ea și soțul ei au deja o fetiță, pe nume Namiko. Acum Andreea este însărcinată din nou și urmează să nască în această toamnă, conform spuselor ei pe Instagram.

Andreea a postat o fotografie adorabilă, cu fetița și soțul ei, în living-ul lor plin de jucării și haine. Actrița stă așezată pe canapea, într-o pijama roșie, cu mâinile burtică, lângă ea se află Namiko, iar soțul ei calcă rufe la masa de călcat. Amândoi au niște priviri surprinse, iar pe fotografie au scris mare “ÎNCĂ UNUL”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Cei doi tineri părinți se pregătesc să întâmpine venirea pe nume a celui de-al doilea bebeluș, primind numeroase comentarii de la urmăritori care îi felicită după primirea frumoasei vești.

Deși formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul autohton, Andreea și Cabral Ibacka împărtășesc, din când în când, imagini și povești amuzante a căror protagonistă este micuța Namiko.

În imaginile publicate pe Instagram de Andreea, Namiko este fotografiată la joacă, iar ultimele două par a fi realizate la o fermă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Micuța fashionistă poartă două outfit-uri drăgălașe, formate din rochițe accesorizate cu sandale asortate, care i se potrivesc perfect.