Motivul bizar pentru care o tânăra nu s-a tuns niciodată! Părul ei măsoară acum 2 metri lungime

Chiar dacă la prima vedere pare ciudat, iată că exista o tânără care nu s-a tuns niciodată. Acum oamenii vin la ea pe strada și îi cer să facă poze cu dânsa. Alena Kravchenko spune că părul său lung de doi metri atrage multă atenție online, în special de la bărbați.

Femeia din Ucraina își prezintă părul superb pe Instagram sub numele @alenuwka_longhair, unde a adunat aproape 60.000 de urmăritori.

Alena Kravchenko din Ucraina și-a lăsat părul să crească de la vârsta de cinci ani. Acum, oamenii vin la ea pe stradă și îi cer să facă poze cu ea.

Rapunzel din viața reală, cu păr natural de aproximativ doi metri lungime, a dezvăluit secretul unui păr extrem de lung.

Alena Kravchenko, în vârstă de 35 de ani, din Odessa, Ucraina, și-a lăsat părul lung de la vârsta de cinci ani, după ce mama ei a spus că femeile ei ar trebui să aibă părul lung.

Acum, părul este atât de mult și lung încât ea îl calcă adesea cu picioarele atunci când se deplasează. În ultimii 30 de ani, Alena a avut parte de o rutină strictă de îngrijire a părului.

Alena își spală părul doar o dată pe săptămână într-un proces care durează 30 de minute și nu-și pieptănă niciodată părul în timp ce este umed pentru a preveni ruperile și nici nu folosește căldura pentru a-l usca, preferând să-și usuce părul în mod natural.

Pe lângă rutina ei simplă de îngrijire a părului, Alena folosește măști de păr și masaje pentru cap pentru a-și păstra coama elegantă.

Potrivit Alenei, oricine poate atinge aceeași lungime de păr impresionantă că și ea dacă are răbdarea și aspirația de a-și lăsă părul să crească.

Ea își prezintă părul superb pe Instagram sub numele @alenuwka_longhair, unde a adunat 57.000 de urmăritori.

Alena spune că părul său lung de doi metri atrage multă atenție online, în special de la bărbați, și întoarce capetele în public în timp ce oamenii cer să-i atingă părul și să facă poze cu ea.

„Drumul meu către părul lung a început la vârsta de cinci ani”, a spus Alena.

„În acel moment mi s-a tuns scurt părul și nu m-am mai dus niciodată la coafor pentru o tunsoare.

„Încă din copilărie, mama mi-a spus că o femeie ar trebui să aibă părul lung.

„Aceste gânduri sunt adânc înrădăcinate în mintea mea și mi-am crescut părul cu mare drag în toți acești ani.

„Pentru că volumul părului meu să fie lung și bine îngrijit, sunt foarte atent cu îngrijirea părului. Folosesc măști naturale, o selecție de produse cosmetice profesionale, îmi clătesc părul cu ierburi și fac masaje la cap în mod regulat.

„Acum, am atins o lungime unică, deoarece părul meu este mai lung decât înălțimea mea și îmi place foarte mult.

„Îmi place să mă deosebesc de mulțime, îmi place să fiu comparată cu o prințesă pentru că mă face o persoană unică și neobișnuită.

Tânăra spune ca bărbații adoră mai ales blondele naturale iar din această cauză ea este un fel de vedetă în oraș dar si pe rețelele de socializare.

„Bărbații adoră blondele naturale și cu această lungime, sunt întotdeauna centrul atenției lor atât în rândul localnicilor din orașul meu, cât și pe rețelele de socializare.

„Multe persoane din oraș mă cunosc și de fiecare dată când mă văd admiră lungimea mea și rara și culoarea părului auriu.

„Trecătorii mă întreabă dacă pot face poze, mă întreabă dacă părul meu este real, cer să-l atingă și de multe ori nu le cred ochilor când mă văd.

Reacția este întotdeauna pozitivă și oamenii sunt șocați într-un sens bun.

„Nu există inconveniente deosebite în a avea părul atât de lung, dar dacă îmi las părul jos, îl calc, acesta este singurul moment inconfortabil. Încerc să-mi port părul într-o coadă înaltă, astfel încât părul să nu atingă solul”.