Misterul a fost elucidat! De ce Andra Măruță face plajă doar îmbrăcată

Andra Măruță este una dintre cele mai iubite artiste de la noi și, de-a lungul timpului, cântăreața a ținut mereu legătura cu fanii săi, cărora le-a împărtășit cele mai mari secrete ale sale și pe care i-a lăsat să o cunoască atât cât a considerat că îi face bine.

Cu toate că este mereu deschisă cu oamenii care o iubesc și o apreciază, Andra Măruță nu a vrut niciodată să se expună în costum de baie, mai ales pe rețelele de socializare.

Așa se face că jurata de la Românii au talent a evitat mereu să-și expună trupul și chiar dacă a mers la plajă și s-a fotografiat, pe Facebookul și pe Instagramul său nu se regăsește nicio fotografie sexy. Întrebată de fanii săi de ce anume nu postează imagini într-o asemenea ipostază, artista a ținut să-i lămurească și le-a oferit un răspuns neașteptat. Andra a explicat faptul că nu se expune în costum de baie pentru că aceste lucruri i se par…prea intime.

„În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere să mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sînt mult prea in.t.ime! Nu ştiu cum o să gîndesc peste un an, dar acum nu îmi place“, declara Andra recent în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Pentru că muzica i-a adus mereu venituri mari, dar toate acestea s-au datorat faptului că uneori a muncit până la epuizare pentru concertele sale, Andra Măruță și-a permis să-și achiziționeze un bolid de lux, pe care îl conduce mândră peste tot.

Deși este o fire mai liniștită, jurata de la Românii au talent deține un autoturism extrem de „dur”, cu mulți cai putere. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că este vorba despre un Volvo XC90, al cărui preț ajunge la 63.000 de euro. Aceasta nu este, însă, singura mașină pe care o deține Andra Măruță, căci artista are acasă un mic parc auto. Aceasta mai conduce un Mercedes GLA 200, în valoare de 50.000 de euro, bolid pe care Măruță l-ar fi primit din partea unei reprezentanțe auto.