Alex Bodi a urmărit-o pe Bianca Drăgușanu la salon! Ea s-a baricadat în mașină și…

Se pare că Bianca Drăgușanu nu vrea să mai audă de Alex Bodi! Despărțirea lor ar fi definitivă din moment ce blonda nici măcar nu vrea să mai stea de vorbă cu el. Astăzi, Bodi ar fi urmărit-o pe Bianca la salonul de înfrumusețare și aceasta s-a baricadat în mașină și a demarat în trombă pentru a-l evita.

Spynews a publicat detalii despre o scenă ca-n filme petrecută astăzi între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. În timp ce ea se afla la un salon pentru a-și face manichiura, el a sunat la recepție și a cerut să vorbească cu ea. Pentru că Bianca era la toaletă, a preluat apelul prietena ei, Andreea Tonciu.

Pentru că nu a putut lua legătura cu Bianca, în 20 minute Alex Bodi era în fața salonului. Acesta a întrebat-o pe fosta lui soție de ce nu vrea să-i răspundă la telefon, a încercat să stea lângă ea, însă Bianca l-a ignorat cu desăvârșire.

La un moment dat ea s-a ridicat și a vrut să plece, dar el nu i-a permis acest lucru. Aceștia au ieșit afară în curtea interioară, ea încercând în continuare să părăsească locația cât mai repede. El s-a pus în fața porții și a încercat să-i spună că nimeni nu mai e ca ei și că ea nu-l iubește cu adevărat pe bărbatul lângă care e în momentul de față.

Una dintre angajatele salonului care fusese la magazin a venit spre locație, iar atunci Bianca Drăgușanu a profitat de acest moment și a ieșit pe ușă rapid, dar și Alex Bodi după ea.

El i-a afirmat Biancăi să stea și să-l nu facă să fugă după ea, dar vedeta nu a ținut cont de vorbele lui. Imediat s-a baricadat în mașină, a blocat toate ușile, însă Bodi a încercat să forțeze portierele. A dat cu pu.m.nul în bolidul de lux al vedetei, dar ea a pornit rapid și a plecat în trombă de pe loc, scrie Spynews.ro.

Angajatele salonului au povestit că întreaga scenă s-a produs chiar în fața ochiilor lor și sunt siderate de toate cele întâmplate.