Cum arată acum maestrul Florin Piersic. Ce s-a întâmplat când s-a întâlnit cu Ștefan Bănică Jr

Ștefan Bănică a avut parte de o revedere emoționantă cu Florin Piersic. Artistul a publicat două fotografii superbe cu marele actor, iar internauții nu au ezitat și le-au lăsat foarete multe comentarii de apreciere. Cele două fotografii cu Ștefan Bănică și Florin Piersic au 100 de mii de aprecieri, până la acest moment.

Ștefan Bănică a avut parte de o „întâlnire dragă și neașteptă’. Acesta s-a revăzut cu marele actor Florin Piersic și a vrut să marcheze momentul prin două fotografii emoționante publicate pe Facebook.

„O întâlnire dragă și neașteptată cu unul din ultimii mohicani ai „greilor” teatrului și cinematografiei românești, din generația tatălui meu: Florin Piersic!’, a scris Ștefan Bănică, pe Facebook. Internauții nu au ezitat și au vrut să le transmită celor doi gândurile lor bune.

„Doi Titani, iubitori de Arta, oameni si scena! Doi daruitori de frumos, care bucura si inalta suflete! Sa fiti binecuvântati!’, „Sunteti doi oameni frumoși, o emblemă a țării noastre, cu suflete frumoase! Dumnezeu sa va binecumvanteze cu sănătate și multe bucurii!’ sau „Ce frumos cand muzica imbrățișaza arta, cand artistii nostri dragi se strang in brațe …. Minunat !!! O lecție pentru cei mulți care au uitat de respect și iubire. Sunteți o bucurie pentru mine’, sunt doar câteva din multele mesaje transmise de internauți.