Cum arată Nicoleta Luciu la 40 de ani, fără pic de machiaj. „Nu cred ceea ce văd!”

Mulți dintre fanii vedetei s-au arătat curioși cum arată Nicoleta Luciu fără pic de machiaj, mai ales că aceasta are vârsta de 40 de ani. Aceasta este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Mai mult, fosta Miss România este și mama a patru copii, tripleții acesteia născându-se acum 10 ani.

Nu mai încape nicio îndoială că Nicoleta Luciu este unul dintre cele mai sonore nume din România. Cu toate că de când a devenit mămică, vedeta a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, fosta actriță își ține fanii la curent prin conturile ei de social media.

Recent, Nicoleta Luciu s-a fotografiat fără pic de machiaj pe față și fanii au reacționat imediat. Internauții s-au împărțit în două tabere, și anume cei care susțin că Nicoleta Luciu arată fabulos la 40 ani, repectiv cei care spun că bomba sexy este de nerecunoscut.

„Ce frumoasă erai înainte! Nu cred ceea ce văd! E decizia ta, aveai totul!”, „Păcat că erai și ești încă frumoasă, sincer eu am 45 și arăt mult mai bine ca tine doar cu întreținerea unor creme de hidratare, protecție”, „Eu nu mai știu cine ești!”, au fost câteva dintre reacțiile internauților care sunt de părere că bruneta s-a schimbat și nu mai seamănă deloc cu cea dinainte.

Au existat și mesaje care o complimentează pe bomba sexy a anilor 2000 și care spun că arată fenomenal și la 40 de ani.

„Neschimbată… și la fel de frumoasă… Răutățile nu merită atenție…❤️”, „Superbă, Frumusețea se vede”, „mi-era dor să văd o poză cu tine”, au câteva mesaje pozitive primite de Nicoleta Luciu din partea fanilor.