Vulpița a născut un băiețel. Veronica Stegaru a devenit mamă pentru a doua oară. Cum se simte tânăra din Blăgești

În luna noiembrie a anului trecut, tânăra din Blăgești avea să îi surprindă din plin pe fani cu vestea că a rămas însărcinată și că urmează să nască în primăvara anului 2021. În mod inevitabil au existat și guri rele care au încercat să sugereze faptul că tânăra nu a fost tocmai fidelă și că Viorel Stegaru, partenerul său de viață, ar avea toate motivele să se supere pe ea.

Totuși, în ciuda tuturor vorbelor și zvonurilor care au tot apărut de-a lungul timpului, Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești par că și-au găsit liniștea și că trăiesc în pace și armonie. Acum, Vulpița a născut un băiețel și a devenit astfel mamă pentru a doua oară. Aceasta mai are o fată în vârstă de patru ani, pe nume Maria. Nu de puține ori, Veronica a fost aspru criticată de către urmăritorii săi pentru faptul că își neglijează copila, în dorința sa de-a se bucura de celebritatea venită odată cu aparițiile sale la emisiunea „Acces direct”.

Venind la București la emisiunea „Acces Direct” ca să își rezolve problemele de cuplu, tânăra a lăsat copilul în grija socrilor, neștiind că povestea sa și a lui Viorel Stegaru va ajunge un fenomen urmărit de milioane de români, timp de multe luni. Timpul a trecut, cei doi au devenit invitați permanenți și socrii fetei au început să facă tot mai des scandal: ba că nu vin să ia fata în grijă, ba că nu trimit bani sau că le pasă doar de binele lor.

Viorel Stegaru și Vulpița Veronica au părut că savurează din plin noul lor trai la București. Au experimentat cum este să mergi zilnic la muncă, au mers la salon și la coafor, au lansat piese de succes, au cunoscut artiști, au avut șansa de-a cânta într-un studio muzical și chiar au ajuns să participe la o ședință a parlamentarilor.

La un moment dat, soții Stegaru au anunțat că au decis să se retragă la Buzău, acolo unde au primit o casă cadou. Nu a durat mult și Vulpița Veronica a anunțat pentru cei de la „Emisiunea „Acces Direct” faptul că este însărcinată. În luna noiembrie s-a aflat că va avea un băiețel și iată că azi, Vulpița a născut și a devenit mamă pentru a doua oară.

La sfârșitul lunii aprilie, femeia a ajuns la spitalul SAJ Vaslui de urgență după ce acuza dureri mari. După triaj, aceasta a ajuns în Secția de ginecologie unde a fost consultată de un medic. S-a zvonit atunci că Veronica a născut, dar tânăra a infirmat informația.

După ce i-a analizat atent cazul, specialistul a constat că există riscul unei nașteri premature, așa că a luat măsurile necesare pentru ca sarcina să continue cu bine, cât mai aproape de termen. Când starea s-a a devenit una bună, Vulpița Veronica a fost externată.

Timpul a trecut și soția lui Viorel Stegaru din Blăgești, Vulpița, a născut un copil perfect sănătos, pe 26 mai 2021, spre marea bucurie a fanilor care i-au transmis numeroase urări și mesaje.

Informația s-a aflat prin intermediul unui InstaStory postat de Doina Stina de la „Acces Direct”.

„A născut un băiețel sănătos! Și mama, și fiul sunt bine!”, a fost mesajul de pe Instagram, prin care s-a dat vestea că Vulpița Veronica a născut și a devenit mamă pentru a doua oară.

Între timp, Viorel Stegaru a pus la InstaStory o poză cu el și fiica sa și a transmis faptul că așteaptă cu nerăbdare să vină acasă noul membru al familiei.