Anamaria Prodan, declaraţie de dragoste pentru Laurenţiu Reghecampf. „De ce te iubesc?”

Celebra impresară de jucători a avut o reacţie virală pe reţelele sociale. Prezentă în Arabia Saudită, acolo unde antrenează fostul tehnician de la FCSB, Anamaria Prodan şi-a încântat cei peste 750.000 de urmăritori.

„De ce te iubesc? Pentru că ești și ai fost întotdeauna visul meu„, a transmis agentul de jucători pe contul ei de Instagram.

În spaţiul public au apărut mai multe informaţii conform cărora Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf ar fi în pragul divorţului. Mai mult, despre antrenor au apărut zvonuri că ar avea mai multe relaţii extraconjugale. Una chiar de 8 ani. Anamaria Prodan a reacţionat ferm cu privire la acest subiect.

„Habar nu am cine e. Nici eu, nici Reghe. 8 ani! Și eu murisem? Hai să fim serioși. Ne-am distrat toți. Ia să vedem ce mai avem? Gură de aur asta (n.r. – Corina Bilcon, femeia despre care au apărut informații că ar fi avut o relație cu Reghecampf)? Înțeleg că ea e cea mai profesionistă de la tine (râde). Păi lasă-le măi să-și câștige și ele pâinea.

Firește, nu de la familia mea, dar săracele ce să facă dacă nu le place munca. E ușor să stai toată viața în pat cu picioarele deschise, dar cred că devine plictisitor și umilitor în timp. Vorbim de calități? Adică cine o recomandă? Vocea și talentul? Mă așteptam, la ce poreclă are„, a spus Anamaria Prodan pentru Prosport.

Anamaria Prodan, declaraţie de dragoste pentru Laurenţiu Reghecampf. Cei doi s-au căsătorit în 2008, în Las Vegas, şi au împreună un băiat.

Anamaria Prodan a recunoscut că Laurenţiu Reghecampf a divorţat din cauza sa. Ulterior, cei doi s-au căsătorit şi formează şi acum un cuplu solid. Patru zile i-au trebuit Anamariei Prodan să îl ceară de soţ pe Reghecampf. Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au mai avut o relaţie şi în tinereţe.

„Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Ne-am zis: ‘ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!’

Niciodată nu voi divorţa şi nici el de mine. Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Îmi aduce flori zilnic„, a spus Anamaria Prodan la Kanald D.