Cum l-a anunţat Silvia Chifiriuc pe Petre Roman că este gravidă

Silvia Chifiriuc şi Petre Roman formează unul dintre cele mai neaşteptate cupluri din România! În anul 2009, bruneta devenea soţia fostului premier al României! Cei doi au împreună un băieţel, pe nume Petrus, în vârstă de 12 ani.

Invitată în urmă cu trei ani în platoul emisiunii Vorbeşte Lumea de la Pro TV, Silvia Chifiriuc (49 ani) a povestit momentul în care l-a anunţat pe Petre Roman (74 ani) că este însărcinată. “Eram în drum spre Sinaia! I-am spus: Petre, o să am un copil cu tine”, şi-a amintit bruneta.

Fostul premier a fost extrem de fericit să devină tata de băiat. Silvia a povestiţi ca a trecut prun mai multe episoade dureroare, în relaţiile anterioare.

„În alte relații nu m-am gândit. S-a întâmplat să rămân însărcinată și nu am vrut. Dacă aș relua viața, m-aș proteja mai mai mult. Fiind tânără…știți cum e, tinerețea vine cu valurile ei. E superbă, dar sunt și părți de care nu prea ținem cont. Aș avea mai multă grijă de mine ca să nu ajung la acele momente greu de depășit. A trebuit să renunța la mai multe sarcini. Am învățat din experiențele vieții. Am făcut ceea ce am avut nevoie pentru viața mea. Acum sunt foarte fericită”, a mărturisit soția lui Petre Roman.

Mai mult, Silvia Chifiriuc spune că este cea mai fericită mamă: „Băiețelului nu-i place, îmi zice să nu mai stau toată ziua cu el. Eu sunt foarte lipicioasă de felul meu. Sunt drăgăstoasă și poate îl sufoc uneori cu iubirea asta”.

Cine este Silvia Chifiriuc

Silvia Chifiriuc s-a născut în Comună Săveni din judeţul Botoşani şi este cântăreaţă. Într-o emisiune televizată, bruneta a povestit cum l-a cunoscut pe Petre Roman.

“Când l-am cunoscut pe Petre el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte.

Eram la facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. Chiuleam de la cursurile de operă ca să prind trenul, că aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte. Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace”, a povestit Silvia Chifiriuc.