Andreea Tonciu, imaginea cu fiica ei care a generat o mulțime de reacții din partea fanilor

Andreea Tonciu este o mamă fericită și împlinită, drept dovadă stau imaginile sale de pe rețelele sociale cu micuța Rebecca. De asemenea, vedeta nu ezită nici măcar o clipă să împărtășească cele mai adorabile poze cu prietenii virtuali.

Un lucru este evident, focoasa brunetă se mândrește cu o fiică de o frumusețe deosebită, care atrage de fiecare dată atenția internauților, însă de data asta a dus totul la un alt nivel, iar reacțiile fanilor nu s-au lăsat prea mult așteptate.

„Frumoasa vieții mele❤️🙏RBK❤️TE IUBESC ENORM❤️”, a scris Andreea Tonciu la descrierea imaginii.

Deși foarte mulți au avut lucruri de spus, postarea a strâns peste 26 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii.

„Sunt sigură că e și mai frumoasă fără filtre! ❤️Pupici”, „Ce superbă e ❤️Andreea Tonciu când era mică ❤️ vă ador!” sau „Foarte frumoasă!! să vă trăiască, să fie sănătoasă și fericită!😘 Îți seamănă foarte bine!”, au fost câteva dintre mesajele pozitive ale fanilor săi.

Însă au existat și persoane nemulțumite de gestul pe care l-a făcut focoasa brunetă și nu au ezitat să își spună părerea.

„De ce ai editat poza? Copilul e frumos așa cum e”, „Iar ai potoshopat copila!🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️” sau „De ce editezi pozele copilului? Copiii sunt frumoși prin naturalețea lor…Doamne, cum să faci așa ceva??”, i-au mai comentat oamenii din mediul online, vizibil deranjați de gestul Andreei Tonciu.