Bianca Drăguşanu, un milion de euro pentru două nunţi! Cât a costat inelul de logodnă

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău vor cheltui o sumă impresionantă pentru a-şi uni destinele. Cei doi au făcut planuri nu pentru una, ci pentru două nunţi!

Bianca Drăguşanu, un milion de euro pentru două nunţi! E anunţul zilei în presa mondenă. Drăguşanu şi Gabi Bădălău vor organiza evenimentul cu repetiţie pentru a-şi mulţumi toţi invitaţii, scrie cancan.ro.

40 de persoane vor fi transportate în Grecia cu un charter. Acolo au fost deja rezervate două hoteluri de lux.

Restul apropiaţilor vor fi chemaţi la o petrecere în Bucureşti. Florin Salam şi grecul Nikos Vertis, pentru care s-au achitat 100 de mii de euro, sunt printre vedetele care vor cânta pentru Drăguşanu şi Bădălău.

Bianca a primit un inel de logodnă de 30.000 de euro şi a acceptat să semneze un contract prenupţial, mai scrie sursa citată.

Drăguşanu se va afla la al treilea mariaj alături de fiul fostului ministru al Economiei. Ea s-a mai căsătorit cu Victor Slav, în 2013, şi cu Alex Bodi, în 2019, de care s-a despărţit recent.

Bianca Drăguşanu a intrat în atenţia presei mondene după relaţia cu fotbalistul Adrian Cristea.

Bianca Drăguşanu, fosta iubită a lui Adrian Cristea, a devenit imaginea unui studio de vid.e.ochat din Bucureşti şi a câştigat în urma asocierii 100.000 de euro. Fanii au făcut-o praf în urma acestei decizii şi fosta prezentatoare a avut un derapaj la adresa acestora.

„Câinii latră, ursul trece. Pentru mine nu e decât un alt contract de imagine mult peste tot ce am semnat până acum. Mă așteptam, lumea oricum mă judecă. N-am trăit niciodată după ce zice lumea, iar, de obicei, ăștia care au ceva de zis sunt sub nivelul… mării. Cei care comentează ar fi vrut să fie în locul meu, mai ales financiar”, a spus Drăguşanu, citată de cancan.ro.

Bianca Drăguşanu câştigă până la 20.000 de euro lunar doar din postările de pe Instagram. Ea deţine şi o afacere cu haine unicat.

“Eu, din toate punctele de vedere, sunt un om realizat. Conduc o afacere de succes de peste 14 ani, iar contractele de imagine pe care le am mi-au asigurat viitorul din punct de vedere financiar atât mie, cât și familiei mele”, a mai spus Drăguşanu.