Cum arată acum soția lui Ionuț Iftimoaie

Ionuț Iftimoaie a făcut istorie în lumea kickboxing-ului din România, dar și peste hotare, în perioada carierei sale. De câțiva ani buni el s-a retras de pe ringurile de bătaie și s-a stabilit definitiv în Bacău, județul unde s-a născut. Aici, se ocupă de viața de familie și de afacerea pe care o are împreună cu soția lui, Maria.

Anul 2016 a reprezentat anul retragerii din K1 al renumitului Ionuț Iftimoaie. Sportivul și-a dorit să se dedice în totalitate familiei lui: soția și cei trei copii. Ionuț este căsătorit de 15 ani cu Maria, care urmează să împlinească 38 de ani în decembrie și i-a dăruit fostului boxer două fetițe și un băiețel.

Ionuț Iftimoaie este stabilit, mai exact, în orașul Comănești, din Bacău. Împreună cu soția sa au o afacere în domeniul agrementului în orașul de pe Trotuș, proiect făcut din fonduri europene. Afacerea este în parteneriat cu Primăria locală și este denumită după numele fostului sportiv, care a devenit cetățean de onoare al Comăneștiului.

„Este un proiect făcut de primărie, pe fonduri europene, și este foarte mare. Ionuț fiind cetățean de onoare al orașului Comănești, județul Bacău, i-au dat complexului numele lui. Proiectul este de anul trecut. Aici se fac multe evenimente sportive, culturale, iar vara localnicii vin la piscină’, a declarat Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie.

Maria, soția lui Ionuț Iftimoaie, a trecut prin trei nașteri, dar acest lucru nu se vede deloc. Are aceeași siluetă frumoasă, pe care o avea și în perioada când a cochetat cu moda. Și în prezent se ocupă tot de modă, ea are un atelier de croitorie, unde realizează rochii și alte ținute pentru orice fel de eveniment.

În privința celor trei copii ai fostului campion, Nicholas Ionuţ are 13 ani, Nicole are 12 ani, iar Ioana are 6 ani. Iar dacă fiul încearcă să preia din talentul sportiv al tatălui, fetele urmează exemplul mamei. Sunt pasionate de modă.