De ce a plecat Viviana Sposub de la Pro TV. Șefii s-au enervat când au auzit ce pretenții are

De ce a plecat Viviana Sposub de la Pro TV. Șefii s-au enervat când au auzit ce pretenții are. Detaliile despre colaborarea eșuată a iubitei lui George Burcea și televiziunea care părea să o fi adoptat-o, în articolul de mai jos.

S-a aflat de ce a plecat Viviana Sposub de la Pro TV. Șefii s-au enervat când au auzit ce pretenții are. După ce emisiunea Ferma s-a terminat, Viviana Sposub a putut fi văzută ca și co-prezentatoare la emisiunea Vorbește Lumea, emsiune moderată de Cove și Lora, după ce Adela Popescu, însărcinată, s-a retras, în luna ianuarie a acestui an.

Telespectatorii s-au putut bucura pentru scurt timp de farmecele iubitei lui George Burcea la Vorbește Lumea, întrucât a dispărut din emisiune rapid.

Crezând că PRO TV-ul nu o va refuza, având nevoie mare de decolteul adânc pe care îl afișa în emisiunea Vorbește Lumea, iubita lui George Burcea a plusat la partea financiară mai mult decât ar fi meritat.

În plus, pe lângă salariul mare pe care l-a cerut, Viviana Sposub ar fi vrut și mult timp liber pe care să îl petreacă cu George Burcea, cei doi aflându-se la început de relație, imediat după ce emisiunea Ferma se terminase.

Conform informațiilor noastre, prima discuție cu un șef mai ”îngăduitor” din Pache Protopopescu ar fi decurs bine pentru Viviana. L-a convins, iar bărbatul i-a promis că lucrurile se vor rezolva pozitiv în ceea ce o privește. Numai că bunăvoința s-a oprit aici pentru botoșăneancă.

Ceilalți șefi, mai mari în grad, nici nu au vrut să audă. Astfel, oamenii cu drept de decizie din PRO TV, copleșiți de pretențiile iubitei lui George Burcea, au hotărât să se despartă pe cale amiabilă, arătându-i Vivianei Sposub ușa. Astfel, starea vremii pe care trebuia să o prezinte Viviana Sposub la emisiunea Vorbește Lumea a ajuns să fie prezentată de Francesca.