Oana Roman, făcută de râs de o manichiuristă: „Am avut ocazia să îmi fie clientă și nimeni nu m-a tratat așa ca ea…”

Oana Roman a fost atacată de internauți după ce a vorbit despre bull.y.nig în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar. Mai exact, o internaută a sărit la gâtul Oanei și a spus despre fiica fostului premier că este o femeie prefă.c.ută care tratează foarte u.r.ât oamenii cu care interacționează. Conform celor mărturisite de femeie, una este Oana la televizor si altfel este în viața reală.

Oana Roman a povestit că încă din copilărie a fost vi.c.tima răutăților celor din jurul său. Când a crescut a avut eticheta de ”fata lui tata”, iar apoi a fost judecată de mulți din cauza kilogramelor sale.

Oana Roman a fost invitată la podcast-ul lui Mihai Morar, unde a vorbit despre mai multe momente grele din viața ei. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că a fost victima bull.y.ing-ului încă de mică. O internaută a comentat legat de acest aspect că vedeta, la rândul ei, a tratat urât oamenii, femeia spunând că ea insăși a fost vi.c.tima ei.

La defininiția cuvântului ”bull.y.ing”, Oana Roman, invitata lui Mihai Morar la podcastul Fain & Simplu din această săptămână, ar putea fi studiu de caz. Bull.y.ingul a început din școala generală. Au urmat eticheta de ”fata lui tata”, porecla de Miss P.i.ggy și tonele de comentarii negative la adresa ei.

Deși în toți anii de când a devenit persoană publică fără voia ei a suportat zeci de ata.c.uri la propria imagine, Oana spune că nu urăște pe nimeni.

„Țin minte că odată am făcut un at.a.c de panică atât de îngrozitor, stăteam la etajul 5. Eram într-o relație, dar eram singură în momentul ăla. Și l-am sunat și i-am zis dacă nu vii acum, mă ar.u.nc pe geam, pentru că simțeam că nu mai pot să respire, că nu mai am aer. Am deschis toate geamurile. Mi-a fost frică să ies pe balcon, că am și rău de înălțime și stăteam la geamca să-mi iau aer, să nu mă s.u.foc.”, a mărturisit Oana Roman la „Fain și simplu”.

Însă, internauții au fost de altă părere. Oamenii o judecă foarte aspru pe Oana Roman. O femeie a spus că a avut ocazia în trecut să o cunoască pe fata fostului premier iar aceasta a tratat-o i.n.uman.

„Am avut ocazia să îmi fie clientă și nimeni nu m-a tratat așa in.f.ect ca ea… La televizor e zâna cea bună și în realitate tratează oamenii cu dispreț, jigniri.

Unde o văd schimb canalul… Și chiar am avut contact cu multe vedete … Oana R. mi -a lăsat gust amar și mi-au rămas în minte felul cum am fost tratată…”, a spus internauta care ar fi cunoscut-o personal pe Oana Roman.

„Îmi amintesc că acum câțiva ani a criticat-o public pe Andreea Raicu care se afla în spital în perioada aceea. A spus despre Andreea că sigur este bol.n.avă pentru că este vegana și că ar fi trebuit să își facă o familie și ea, că nu a făcut un copil pentru că a vrut doar cariera. Pe scurt a judecat-o pe Andreea Raicu, necunoscand motivele pentru care femeia nu e căsătorita și nu are copii, dar acum se victimizează că este judecata de oameni și că ar trebui să fim mai buni. Atât de ipocrită este aceasta femeie care se laudă și se supraestimează la orice pas, dar dacă îi spui ceva în contradictoriu devine agr.e.sivă imediat. Și are un mod de a răspunde care denotă răutate, numai pașnică nu este aceasta femeie.”, a comentat un alt internaut.