Ce a spus Sofia, în direct, despre Victor Slav. Bianca Drăgușanu a reacționat imediat

Bianca Drăgușanu pare că nu face niciun pas înapoi privind plecarea din România. Vedeta a făcut noi declarații privind mutarea în Dubai, unde ar avea de gând să o ia și pe mama ei.

Bianca Drăgușanu nu face niciun pas în spate atunci când vine vorba despre mutarea în Dubai. Blondina nu dă niciun semn că s-ar putea răzgândi.

Mai mult, vedeta ar urma să petreacă sărbătorile de iarnă în Dubai, alături de Sofia, fiica ei și a lui Victor Slav. În plus, Bianca nu exclude să o ia și pe mama ei în Dubai, care nu a ajuns până acum în Emiratele Arabe.

Vedeta a precizat că are foarte mulți prieteni în Dubai, clima îi este pe plac, iar momentan nu există nimic care să o împiedice să-și ducă planurile la bun sfârșit.

‘O să o iau pe Sofia și poate și pe mama pentru că mama nu a fost niciodată și probabil o să facem sărbătorile de iarnă acolo. E cald, e frumos, am o grămadă de prietene românce, sunt o grămadă de români.’, a transmis Bianca Drăgușanu la Teo Show.

Mutarea din România nu pare un simplu capriciu, căci Bianca Drăgușanu s-a gândit și al afacerile sale, pe care le-ar putea extinde acolo. A pus în balanță toate detaliile și a ajuns la concluzia că cea mai bună soluție ar fi să locuiască o vreme în Dubai.

‘Să știi că am meditat câteva zile și toți prietenii mei și toate cunoștințele mele mi-au zis dar tu tot ce poți să faci în România, poți să faci și aici. Am stat și m-am gândit, poate nu ar fi rău să încerc.’, a mai spus blondina la Kanal D.

Bianca Drăgușanu a venit la Teo Show însoțită de fiica sa, însă cele două au avut mai multe activități împreună.

Au precizat că au în plan să meargă la magazinul de rochii, la salon, dar și să se întâlnească cu Victor Slav. Întrebată ce au în plan astăzi, Sofia a răspun sincer: ‘Mergem la rochii, la Teo, la tati și la salon’.

‘Mergem și la tati. Astăzi o să facem o grămadă de lucruri. Suntem active astăzi’, a întărit și Bianca Drăgușanu spusele fiicei sale.