Cum se simte Marina Voica după operație. Prima apariție pentru îndrăgita cântăreață

Marina Voica a trecut prin momente cumplite în ultima perioadă. Reputata artistă de muzică ușoară a suferit o intervenție chi.r.urgicală la inimă, iar medicii i-au sa.l.vat viața. Cântăreața de 84 de ani este foarte fericită și recunoscătoare specialiștilor pe mâinile cărora și-a încredințat soarta. Marina Voica se simte bine acum, de când s-a întors acasă.

Solista a fost ope.r.ată la o clinică de specialitate din Brașov, iar după șapte zile a fost externată și a continuat recuperarea acasă. Marina Voica are probleme cardi.a.ce de mai mulți ani, iar problemele pe care le-a amânat de-a lungul timpului au adus-o pe patul de spital. Din fericire totul a ieșit bine, iar acum cântăreața se bucură de o nouă șansă la viață.

„Sunt acasă la Breaza. Cel mai bun doctor chirurg din această țară mi-a deschis și mi-a sc.o.s inima, a pus-o în palmele lui, inima bătea fără să se oprească și a făcut din ea minune, a făcut-o aproape nouă.

Nu a durat operația foarte mult și iată-mă acuma ope.r.ată cu mare succes! Îi mulțumesc din tot sufletul domnului doctor că a ținut inima mea bătând în palmele lui minunate. Am fost op.e.rată în cea mai bună clinică din Brașov. După 7 zile am fost externată și am continuat recuperarea acasă…

A fost greu, eu sunt singură… Eu sunt card.i.acă mai de mult, dar nu s-a observat fiindcă știam cum să duc viața. Pe scenă dau tot, nimeni nu a știut, au crezut că eu țin un regim de viață, eu am un sistem, să forțez lucrurile, apoi stau și mă gândesc ce se întâmplă. La un moment dat mi-am dat seama că nu mai merge să trag, am început să mă simt prost, așa e la ste.n.oză m.i.trală. În ultimul moment am fost operată, fără exagerare, dacă nu găseam un om, din prieten în prieten, și am ajuns la acest doctor minunat, era prea târziu.

Problemele de sănătate ale Marinei Voica erau destul de severe. Artista avea leziuni severe la două dintre va.l.vele inimii, iar opera.t.ia pe c.o.rd deschis a fost evitată de toate instituțiile de specialitate. Medicii din Brașov sunt cei care i-au salvat viața, despre care artista are doar cuvinte de laudă.

„Operația nu a durat mult, fiindcă doctorul se grăbea să mai curețe și partea dreaptă a inimii, trebuia să lucreze foarte repede, am auzit că numai 3 ore… Acasă stau singură, eu fac totul cu grijă. Cred că la mine e mai curat acum, decât când eram sănătoasă.

Eu trebuie să mă mișc și sunt obligată să mă mișc după op.e.rație, nu trebuie să stau. Eu mă simt mai bine când mă mișc. Trebuie să ai foarte multă voință. Grădina mea este superbă! Am putere să am grijă și de una și de alta. Încă nu mi-a revenit pofta de mâncare, am slăbit foarte mult.

Mașinuța mea mă așteaptă, am pornit-o la prima cheie, încă pot să conduc, sunt aptă, doctorul mi-a dat voie, dar parcă nu îmi vine”, i-a povestit Marina Voica lui Cristi Brancu la Antena Stars.