Iulia Vântur, adevărul despre motivul pentru care a plecat în India

Era una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV ale momentului. La apogeul carierei, frumoasa blondă a luat o decizie surprinzătoare. Iulia Vântur, adevărul despre motivul pentru care a plecat în India. Cum a ajuns să părăsească, de fapt, România.

Iulian Vântur era una dintre cele mai cunoscute vedete de la PRO TV. S-a lansat la pupitrul știrilor, însă publicului postului de televiziune a avut ocazia să îi cunoască și latura artistică, când a acceptat provocarea de a prezenta show-ul „Dansez pentru tine”, una dintre cele mai de succes producții ale momentului. Apoi, a dispărut brusc. Frumoasa prezentatoare și făcut bagajele și a părăsit România, hotărâtă să o ia de la capăt într-un loc complet necunoscut, înconjurată de străini, într-o cultură despre care doar citise sau o văzuse în filme.

Iulia Vântur, adevărul despre motivul pentru care a plecat în India. Vedeta a vorbit despre obstacolele ce i-au ieșit în cale și cum a reușit, în tot acel haos al schimbării, să își găsească adevărata liniște.

„Traiul într-o țară străină te provoacă foarte mult. (…) Am învățat lecția toleranței. În momentul în care te izbești de o cultură nouă trebuie să înveți toleranța, altfel nu ai cum să supraviețuiești acolo. Trebuie să înveți să-i accepți pe cei din jur. (…) Ai nevoie de toleranță pentru asta. Au fost momente grele în care îmi doream doar să simt îmbrățișarea mamei mele sau a tatălui. E un sentiment pe care n-ai cum să-l înțelegi decât atunci când ești departe de familia ta”, a declarat Iulia Vântur la Antena Stars.

Întrebată cum a ajuns să lase totul în urmă și să se mute în India, Iulia a explicat că simțea nevoia unei schmbări importante pe plan personal. Și-a făcut bagajele și a pornit în cea mai complicată și frumoasă ventură a vieții ei.

„M-am lăsat dusă de val și ceea ce mi-a spus sufletul, aia am făcut. Nu am știut ce o să mă aștepte. Nu aveam nicio intenție profesională. (…) Am avut încredere în mine și în Dumnezeu. (…) Pentru o vreme, am păstrat proiectele din România în paralel cu șederea mea în India, iar pe parcurs am început să muncesc și acolo.

Dacă vrei să te regăsești,o poți face și de acasă. Dar, uneori, ajută să fii într-un alt loc, care nu îți este cunoscut. Te ajută să ieși din zona ta de confort și să te vezi cu alți ochi”, a mărturisit vedeta.