Cristina Ciobănașu, despre realitatea despărțirii de Vlad Gherman. Prin ce a trecut actrița în tot acest timp

Timpul a trecut, însă rănile despărțirii au provocat dureri ambilor parteneri, care au decis după aproape un deceniu de relație să o ia pe drumuri separate. Mult timp după ce Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat destrămarea, au trecut prin momente sensibile și au declarat pe la mai multe emisiuni Tv că merg la ședințe de consiliere psihologică pentru a putea înțelege mai bine prin care trec.

După patru luni de la despărțirea de omul alături de care a petrecut cele mai intense momente, Criss a declarat prin ce a trecut din luna februarie, până în prezent, fără Vlad Gherman.

Actrița din Adela a vorbit deschis despre momentele în care emoțiile au copleșit-o până la lacrimi și în care făcea tot posibilul pentru a se putea concentra pe carieră: „Într-adevăr, a fost o perioadă foarte solicitantă pentru că a trebuit să caut în mine resursele să funcționez la capacitate maximă pentru toate proiectele în care sunt implicată, în condițiile în care, pe plan personal, nu am mai avut acea stabilitate cu care eram obișnuită”, a spus Cristina Ciobănașu pentru Viva.

Mersul la psiholog a devenit o rutină pentru actrița din Adela și asta pentru că a nu putut depăși cu ușurință despărțirea de Vlad Gherman, chiar dacă ea a fost cea care a inițiat separarea. Criss spune că a trecut prin momnete „dificile” pe care le-a gestionat „cum a putut”: „Am început să merg la psiholog, încerc să mă concentrez pe muncă și încerc să fac lucruri pentru mine, lucruri care îmi fac plăcere”, a mai declarat pentru sursa citată.

Actrița de la Antena 1 descrie relația cu Vlad Gherman ca „o poveste de iubire ca în filme”. Criss păstrează în suflet amintiri frumoase alături de fostul său logodnic: „Vlad a fost prima mea iubire și așa va rămâne în sufletul meu. Este un om capabil să iubească persoana de lângă el mai mult decât pe el însuși. Am trăit o poveste de iubire ca în filme și amintirea atâtor momente frumoase n-o să ne-o ia nimeni, niciodată”, a mai declarat Cristina Ciobănașu pentru Viva.

Despre motivul despărțirii, Criss spune că: „Au fost mai multe lucruri care s-au acumulat în timp și pe care le-am discutat înainte de a lua hotărârea să mergem pe drumuri separate”.

Cum au anunțat Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu despărțirea

Una dintre cele mai neașteptate despărțiri din showbizul românesc a fost anunțată de cuplul Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Cei doi actori din producții de succes ale Antenei 1 au anunțat totul printr-un videoclip postat pe Instagram.

Actorii de la Antena 1 au explicat faptul că vor rămâne prieteni și că vor avea, în continuare, grijă unul de celălalt.

„Ăsta o să fie un video diferit, un video greu de făcut și un video cu atât mai greu de digerat. Însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre voi ați și crescut alături noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit (…). Am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care îl putem face pentru noi”, a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră, care l-a completat pe aocuri.