S-a întâmplat ceea ce toată lumea bănuia. S-au împăcat! Despre cine este vorba

Marius Elisei a surprins-o astăzi pe fosta soție cu o declarație de dragoste în văzul lumii! Cuvintele care au copleșit-o pe Oana Roman au fost însoțite de o poză de album în care cei doi apar îmbrățișați și, despre care, afaceristul a lăsat impresia că a fost făcută astăzi. Fanii lor sunt în delir și le-au trimis multe gânduri pozitive.

La mai puțin de patru luni de la divorț, Marius Elisei își asumă public dorința de a relua povestea de iubire cu Oana Roman. Gestul său este reprezentat de fotografia publicată în această după-amiază pe contul său de Instagram în care el și fosta soție apar într-o ipostază destul de apropiată și, după cum puteți vedea mai jos, pe chipurile amândurora este câte un zâmbet.

“Ce mă bucur că suneți împreună din nou ❤️”, “Mai dați-vă o șansă, e păcat!”, “Sunteți doi frumoși… mi-aș dori să vă împăcați!?❤️” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea fostului ginere al lui Petre Roman. Deocamdatată, nici Marius Elisei și nici Oana Roman nu au anunțat oficial împăcarea.

Afaceristul și fosta soție au semnat actele de divorț la notar pe 15 februarie, iar custodia fetiței lor este comună. Săptămâna trecută, Oana Roman a lăsat impresia într-un interviu acordat la XNS că există șanse de împăcare. Mai mult, fiica fostului premier a spus în cadrul emisiunii moderată de Dan Capatos că Marius Elisei încearcă să o recucerească.

“Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut. (…). Pe 15 iunie, am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică”, a declarat Oana Roman în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”; tot atunci, fosta prezentatoare a vorbit și despre vacanța în trei pe care au avut-o de curând la munte.

Oana Roman a devenit soția lui Marius Elisei pe pe 15 iunie 2014, iar la nunta lor a fost prezentă şi fiica lor. Isabela a venit pe lume pe 21 februarie 2014.