Monica Tatoiu, fara rusine la 63 de ani! Imagini nemaivazute

Monica Tatoiu nu este oprita de nimeni si de nimic pentru a putea face exact ce doreste. Fire rebela, asa cum a fost intotdeauna, extr.o.vertita si expansiva, dar mai ales asumata, recunoaste placerea sa de a face plaja n. u.d. Unde se duce sa se bronzeze si ce declaratii inc.e.ndiare a facut vedeta?

Monica Tatoiu nu s-a ferit niciodata sa spuna exact ce a dorit. Si-a asumat fiecare etapa de viata si a povestit tuturor amintirile care acum o fac sa zambeasca. Aceasta a marturisit, in cadrul emisiunii „E ok sa fii vedeta?!”, despre cele mai frumoase clipe si despre viata sa de la 14 ani incolo. Dorintele sale, din pacate, nu au fost asemanatoare cu cele ale tatalui. Monica Tatoiu voia, de fapt, sa urmeze cursurile unei facultati de design vestimentar, doar ca tatal sau i-a spus ca doar femeile us.o.ar.e. au aceasta meserie. Dupa o viata in care a muncit mult pentru ce si-a dorit, acum se relaxeaza la maximum. Ajunsa la 63 de ani, nimic nu o opreste sa faca exact ce simte, asa ca si-a facut un ritual ca de fiecare data cand merge in vacanta sa innoate mai putin de.z.bracata.

“Am fost cinci saptamani in vacanta, am innotat in fiecare zi cate doua ore, mai mult sau mai putin i.m.bracata. Mie nu imi place costumul de baie, ma enerveaza. De obicei, nu port nici s.u.tien. Ma duc si ma de.z.brac intr-un golf unde nu ma stie nimeni si sunt bronzata perfect. Schiez patru saptamani pe ani, desi am proteza la sold”

„Invatam, eram o eleva de nota 10, dar mergeam la discoteca, am facut sex la 18 ani. Eu eram la Timisoara, iar Timisoara nu era ca Bucurestiul, din multe puncte de vedere. De exemplu, aparea LP-ul la München, si a doua zi il ascultam in Timisoara. Era vremea Phoenix, aparuse Woodstock-ul, generatia flower-power, deci aparuse si se.x.ualitatea ca lu.p.ta impotriva sistemului”