Viorica de la Clejani, prima reacție după scandalul în care este implicat Fulgy

Zilele acestea Fulgy a fost protagonistul unui sc.a.ndal de proporții după ce a fost prins de către p.o.lițiști conducând sub influ.e.nța sub.s..tanțelor in.t.erzise. Tânărul trece prin momente dificile, iar cea care îi stă alături indiferent de ce s-ar întâmpla este mama lui. Viorica de la Clejani a trasmis un mesaj public pentru băiatul ei.

Orice mama își apără puiul și asta face în aceste momente și Viorica de la Clejani. Aceasta a vorbit pe rețelele de socializare despre scandalul în care este implicat fiul ei și a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect.

Așa cum era de așteptat Viorica de Clejani a sărit în apărarea lui Fulgy. Aceasta a postat pe rețelele de socializare un mesaj de susținere pentru fiul său. Internauții au putut să vadă câteva imagini emoționate dintr-un concert în care Viorica este acompaniată de Fulgy. Alături de imagini, vedeta a scris și un mesaj de susținere pentru tânăr.

„Fulgy e puiul meu indiferent de ceea ce se întâmplă! Și va rămâne puiul meu până voi închide ochii! Pentru mine fiul este cea mai prețioasă ființă de pe acest pământ. Celor răutăcioși le spun doar atât: Dumnezeu să vă ierte și să vă fie țărâna ușoară, că oricum sunteți vii”, a scris Viorica de la Clejani pe contul ei de Instagram.