Ionita de la Clejani, prima declaratie dupa ce Fulgy a fost arestat pentru 29 de zile

Fulgy, mezinul Clejanilor, a fost arestat pentru 29 de zile. Anuntul a fost facut chiar de tatal sau, Ionita de la Clejani. Sotul Vioricai a declarat ca dupa ce isi va vedea copilul din nou acasa va impune reguli stricte in ceea ce-l priveste pe tanar.

De asemenea, Ionita spune ca este constient de faptul ca fiul sau a gresit, insa considera ca Fulgy a fost, de fapt, victima in acest caz.

”E baiatul meu, a gresit, dar este victima unor nenorociti! Ce Alex Velea e sfant? Nici ala cu cu studioul nu e sfant! Fulgy e 29 de zile la arest! Cand va iesi va avea niste restrictii de la mine foarte mari”, a declarat Ionita de la Clejani, la Antena Stars.

Ionita de la Clejani si-a cerut scuze in fata Antoniei si a lui Alex Velea

Ionita si Viorica de la Clejani si-au cerut scuze public pentru comportamentul fiului lor. Ionita a fost cel care si-a cerut iertare fata de Antonia si de Alex Velea, pentru scandalul care s-a pornit din seara in care Fulgy a mers la studioul artistului.

”Eu imi cer scuze fata de toti acesti oameni despre care Fulgy a vorbit in live-urile lui. Imi cer scuze fata de Antonia si fata de Alex Velea. A fost o discutie legata de productie si de studio. El a venit de la studio si vorbea de Alex foarte frumos si la 24 de ore si-a schimbat raspunsul total. Sunt sigura ca Alex Velea si sotia lui inteleg situatia prin care trec. Sunt doar niste vorbe spuse in vant”, a spus Ionita de la Clejani